Lokaal winkelen

Lokaal winkelen

Vanwege de corona-maatregelen zijn de niet-essentiële winkels in Zoetermeer gesloten. Vanaf 3 maart is winkelen op afspraak wel mogelijk. Klanten reserveren minimaal 4 uur van tevoren en winkels laten maximaal 2 personen per verdieping toe en maximaal 6 klanten per uur. Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

Daarnaast kunnen klanten nog steeds bestellingen ophalen via click &collect. Plaats ook hierbij minimaal 4 uur van tevoren een bestelling en neem contact op met desbetreffende winkel over de mogelijkheden. Vaak kun je telefonisch, via social media of via WhatsApp een bestelling plaatsen. We hebben een overzicht gemaakt van lokale initiatieven en acties. Het overzicht is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bureau Citymarketing Zoetermeer maar er is nog véél meer. 

Ontbreekt jouw onderneming in het overzicht? Stuur ons dan een mail (inclusief een foto!) met alle informatie. Heb je zelf een goede tip die niet mag ontbreken? Ook dan horen we het graag! 

Shop lokaal bij de Dorpsstraat - Op de Facebookpagina en het Instagramaccount van de Dorpsstraat zie je welke winkels telefonisch bereikbaar zijn en bij welke webshop je kunt bestellen. Veel ondernemers bezorgen nu ook gratis in Zoetermeer.

De buitenkant van het gebouw van Woonhart met het logo er op.

De buitenkant van het gebouw van Woonhart met het logo er op.

De voorkant van het gebouw van Woonhart.

De voorkant van het gebouw van Woonhart.

De buitenkant van het gebouw van Woonhart met logo's er op.

De buitenkant van het gebouw van Woonhart met logo's er op.

Woonhart

Zoetermeer centrum is ook de geschikte plek om je woonaankopen te doen. In het Winkelcentrum Woonhart kun je overdekt winkelen in meubel-, tuin- en woonaccessoire winkels.

Bekijk het Woonhart

Shop lokaal in het Stadshart - Het Stadshart heeft bekende retailers zoals H&M tot unieke speciaalzaken. Door de centrale locatie, goede openbaar vervoer verbindingen, voldoende parkeergelegenheid met de eerste twee uur gratis parkeren, is het Stadshart voor iedereen goed toegankelijk.

Shop Dichtbij app

Shop makkelijke bij lokale bedrijven in Zoetermeer met de Shop Dichtbij app. In de app vind je een overzicht van alle aangemelde lokale ondernemers.  Elke bedrijfspagina is voorzien van een overzicht van producten en diensten, aanbiedingen en acties, en een directe link naar de webshop of website. Ontdek het op Google Play of download in de App Store. 

Shop lokaal in de wijken van Zoetermeer - Elke wijk heeft zijn eigen winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, drogisterijproducten of een bloemetje.