5 tips voor het nieuwe jaar

| Bureau Citymarketing

Het nieuwe jaar is begonnen! Wil jij 2022 sterk beginnen en je goede voornemens laten slagen? Wij hebben 5 tips voor goede voornemens en hoe je deze kunt realiseren!

Buitensporten

Ondanks de coronamaatregelen zijn er gelukkig nog genoeg manieren om jouw gezonde jaar goed te beginnen. In Zoetermeer vind je veel mogelijkheden om buiten te sporten. Bijvoorbeeld mountainbiken in het Buytenpark, windsurfen op het Noordelijk Plassengebied en trainen in een van de buitensportparken.

Lees meer

Wandelen

Een ontspannen wandeling maken door een van de zes recreatiegebieden, 26 stadsparken of de wijken in Zoetermeer? Ontdek de uitgestippelde wandelingen, architectuurwandelingen en kunstroutes!

Ontdek de routes

Samen koffie to-go halen

Wil je even lekker bijpraten met een vriend(in), collega of familielid? Ontdek de koffie to-go plekjes in Zoetermeer en spreek gezellig samen af!

Bekijk de locaties

New year, new me?

Wil jij dit jaar goed voorbereid naar school of werk? Met nieuwe kantoorartikelen zoals een 2022 agenda of gloednieuwe outfits? Winkel lokaal in het centrum van Zoetermeer naar nieuwe artikelen! Bekijk de websites van de verschillende winkels en ontdek de click & collect mogelijkheden.

Ontdek het winkelaanbod
Winkelruit met een sticker erop waar op staat 'ik koop lokaal'.

Nieuwe hobby

Wil je dit jaar een nieuwe skill leren? Van beeldhouden tot snowboarden, Zoetermeer heeft een zeer uitgebreid vrijetijdsaanbod. Ontdek bijvoorbeeld het lesaanbod bij CKC & Partners of de verschillende sportlocaties. Je kunt ondanks de maatregelen alvast informatie aanvragen over verschillende lessen.

Ontdek een nieuwe hobby