Valentijnsdag tips

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag! Door de maatregelen rondom het coronavirus is er minder aanbod aan uitjes en activiteiten. Maar er is gelukkig nog steeds veel mogelijk in Zoetermeer om van 14 februari toch een speciale dag te maken. Lees hieronder enkele tips!

Bestel een Valentijnsbox

-

Veel restaurants in Zoetermeer bezorgen op Valentijnsdag een uitgebreide lunchbox of diner voor twee bij jou thuis! Bekijk hier enkele van deze boxen.

Barista Café

Barista Café

De Valentijnsbox van Barista Café bevat belegde broodjes, rode vruchten yoghurt, een cupcake met roze topping, wafel met chocolade, verse aardbeien in chocoladesaus, een croissantje, verse jus en uiteraard een eitje.

Clooney

Clooney

De Valentijnsbox van Clooney bevat croissants, cupcakes, verse jus en meer!

Bij Daan

Bij Daan

Genieten van redvelvet gebak, scones, brownies en chocolademouse en bestel er als verrassing een mooi sieraad of fles bubbels bij.

Bella Barista

Bella Barista

Een Valentijnsbox met oreo truffels, chocoladecroissants, een redvelvet taartje en meer.

Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer

Deze Valentijns Breakfast Box bevat zoete broodjes, verse jus, bonbons en diverse belegsoorten en een tegoedbon van Beautyclub Nederland.

Smaak en Vermaak Eten ligt mooi opgemaakt op een bord.

Smaak en Vermaak

De brunchbox van Smaak en Vermaak bevat versgebakken brood van Black Bird Patisserie, diverse belegsoorten, chocolade, rivierkreeft-mangosalade, gerookte zalm en boerenhangop

Cadeautips

Een last minute cadeau kopen voor jouw Valentijn, maar geen inspiratie? Wij hebben enkele tips voor je!

Bloemen zijn bijna onmisbaar geworden met Valentijnsdag. Een simpel boeketje of rode rozen vallen altijd goed in de smaak. Een cadeau erbij? Combineer jouw bloemetje met een mooi sieraad! 

Als jullie niet van de cadeaus zijn, is een wellness dagje samen een goede vervanger. Steek een kaarsje aan en geniet samen van gezichtsmaskers. Haal chocolade in huis om de verwennerij compleet te maken!

Bekijk ook de lokale acties van Zoetermeerse ondernemers voor meer inspiratie.

Leuke dag buiten

-

Zelfs met een lockdown kunnen jullie je vermaken met Valentijnsdag. Hier enkele activiteiten tips!

Leuk avondje thuis

-

Een cooling down nodig na een dag vol activiteiten? Hier enkele tips voor een gezellig avondje bankhangen.

Tips voor jouw diner

Liefde gaat door de maag, maar hoe bereid je een romantisch Valentijnsdiner voor? Wij geven je enkele tips:

Shop op tijd de ingredieënten van jullie diner bij je lokale supermarkt. In de winkelcentra Stadshart, Meerzicht, Palenstein, Buytenwegh, Oosterheem, Noordhove, Rokkeveen, Leidsewallen, De Leyens, Vijverhoek en Seghwaert vind je de supermarkten bij jou in de buurt!

Zin in pizza, sushi of Grieks? Bestel bij jouw favoriete restaurant! Bestel via de website van de horecazaken of via Thuisbezorgd en geniet comfortabel thuis van jullie maaltijd.

Pizza heerlijk belegd met tomaten, tomatensaus en andere groenten. Allemaal verschillende soorten eten op een dienblad.