Ontdek het mooiste theater van Zoetermeer

Een echte liefhebber van cabaret

Ben je een echte liefhebber van cabaret? Of kijk je liever naar een meeslepend toneelstuk, een thriller of een fenomenale show waarbij je de hele voorstelling op het puntje van je stoel zit?! Het Stadstheater biedt het gehele seizoen een breed programma om bezoekers een geweldige avond uit te laten beleven en misschien wel nieuwe of oude vrienden te ontmoeten!

 

Proef de gerechten van artiesten

STAGE kitchen & café is de plek waar het om beleving draait. Laat je verrassen door ons veelzijdige menu en proef de favoriete gerechten van artiesten. Naast diner, kun je ook voor een lunch, borrel, snelle koffie of inspirerende werksessie bij STAGE kitchen & café terecht.

STAGE kitchen en Café
De voorkant van het theater met zicht op het restaurant van het theater. De binnenkant van het theater.

Filmhuis Cameo

In de kleine zaal van het Stadstheater zit Filmhuis Cameo. Hier worden arthouse films vertoond die je écht bijblijven. Dit is niet het enige dat Cameo zo bijzonder maakt, want soms is de regisseur of acteur van een film aanwezig. Je kunt dan vragen stellen om een beter inzicht te krijgen in de film. In de pauze of na afloop van de film kun je een hapje eten of nog wat drinken in het STAGE kitchen & café.

Ontdek meer uitgaansplekken