Zoetermeer is veelzijdig en kent veel gezichten

“Zoetermeer is de plek”, dát belooft deze stad. Deze derde stad van Zuid-Holland is veelzijdig en kent veel gezichten. Het is hier aangenaam wonen, werken en ondernemen. Maar ook voor sport, studie of vrije tijd kun je hier terecht.

Het is een plek waar je je welkom voelt, waar je kan aarden en groeien. En Zoetermeer maakt plek voor mensen met ambities en innovaties die de stad sterker, mooier en duurzamer maken. Kortom: Zoetermeer heeft ontzettend veel te bieden. Daar mogen we best trots op zijn en daar mogen we best vaker over vertellen!

Citybrand

“Zoetermeer is de plek.” is een positieve boodschap. Herkenbaar en veelzijdig toe te passen en passend bij onze stad. Maakbaar. Actief. En speels. Het is de aanzet om de unieke verhalen van Zoetermeerders (en bedrijven, clubs, organisaties in deze stad) te vertellen. Om zo onze stad nog beter onder de aandacht te brengen.

Over Zoetermeer

Zoetermeer is de derde stad van Zuid-Holland, is veelzijdig en kent veel gezichten. Het is hier aangenaam wonen, werken en ondernemen. Maar ook voor sport, studie of vrije tijd kun je hier terecht.

Lees het verhaal van Zoetermeer
Foto van de skyline van Oosterheem Nieuwe studenten in de Dutch Innovation Factory met een poster in beide handen waar op staat: #Cyberspecialist

Citymarketing thema's

Evenementen in Zoetermeer

Evenementen zijn voor Zoetermeer belangrijk: ze vergroten de levendigheid en activiteit in de stad en dragen bij aan de sociale cohesie tussen inwoners. 

Meer informatie

Brandtoolkit citymarketing

We hebben een brandtoolkit ontwikkeld vol met marketing-en communicatiemiddelen die gebruikt kunnen worden ter promotie van Zoetermeer. Denk aan social media templates, fotomateriaal, logo, poster templates en het brandbook. Wil jij als bedrijf, organisatie of instelling hiermee aan de slag? Neem contact op via onderstaande button. 

Vraag de brandtoolkit aan
Street art kunstwerk op oud kantoorgebouw met veel gekleurde muurschilderingen. Foto van de Dobbeplas in Zoetermeer.