Dutch Innovation Park

Het Dutch Innovation Park is dé hotspot in Nederland op het gebied van e-health, cybersecurity, big data en smart mobility. Hier werken IT-bedrijven - van start-ups en scale-ups tot aan middelgrote bedrijven en multinationals, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstellingen - samen aan vernieuwende IT-oplossingen en businesskansen.

Dutch Tech Campus

Gerenommeerde technologiebedrijven als Siemens, Atos, Reconext en WS Audiology zijn gevestigd op de Dutch Tech Campus (DTC). Op de DTC worden bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek aan elkaar verbonden: huidige en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat met onderlinge synergetische effecten.

Meer informatie
Foto van drie studenten die achter een bureau zitten en lachen naar de camera

Dutch Innovation Factory

De Dutch Innovation Factory is hét clubhuis van de IT-community van Zoetermeer en omgeving. In het gebouw zijn ruim 25 verschillende ICT-bedrijven en een internationaal georiënteerde tech-investeerder gevestigd. De Dutch Innovation Factory is de playground for digital innovators: onder het motto we connect to create werken bedrijfsleven en IT-onderwijs samen aan toegepaste innovaties rond onder meer cybersecurity, smart mobility, eHealth en big data.

Meer informatie
Foto van het gebouw van de Dutch Innovation Factory

Dutch Innovation Community

De Dutch Innovation Community bestaat uit IT-bedrijven die zowel binnen als buiten het Park zijn gevestigd. Leden treffen elkaar met regelmaat en hebben directe toegang tot het lectoraat Cyber Security voor het mkb, het lectoraat Data Science, een start-up-ecosysteem en themabijeenkomsten. De Community biedt daarnaast mooie en goede stageplaatsen voor het onderwijs en een snelle verbinding naar talent voor het bedrijfsleven.

Meer informatie
Studenten bij de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer.