Verhaal van Zoetermeer

"Zoetermeer is de plek.”, dát belooft deze stad. Deze vierde stad van Zuid-Holland is veelzijdig en kent veel gezichten. Het is hier aangenaam wonen, werken en ondernemen. Maar ook voor sport, studie of vrije tijd kun je hier terecht. Het is een plek waar je je welkom voelt, waar je kan wortelen en groeien. Zoetermeer heeft voor velen nog onontdekte verrassingen.

Lees het verhaal van Zoetermeer
Binnen in het overdekte gedeelte van het stadshart met veel mensen en veel winkels. Foto van een groen gebied met daar achter rijtjeshuizen De centrale hal van de Dutch Innovation Factory. Er is een bijeenkomst waarbij veel mensen aanwezig zijn. Foto van het logo van de Dutch Innovation Factory

Samen maken we de stad!

We nodigen bedrijven, organisaties en instellingen in Zoetermeer van harte uit om te laten zien hoe veelzijdig Zoetermeer is. En zo de vele, vaak onontdekte mogelijkheden in en van onze stad, op de kaart te zetten. 

Wil je weten hoe je kunt aansluiten bij de citymarketingactiviteiten? Wil je een activieit of evenement aanmelden voor de UITagenda of juist de brandtoolkit aanvragen? We gaan graag met je in gesprek via ditisdeplek@zoetermeer.nl!

Thema's citymarketing

-

Zoetermeer is veelzijdig en kent vele gezichten. Het in een fijne stad om te wonen, ondernemen en studeren en te genieten van een uitgebreid vrijetijdsaanbod..