mboRijnland

mboRijnland Zoetermeer is een gezellige en overzichtelijke school met ongeveer 2200 studenten. Er zijn twee locaties in Zoetermeer: Van Doornenplantsoen (voor een opleiding in de richting Economie, Entree, Servicemedewerker en Welzijn en Zorg) en Ayers Rock (voor één van de opleiding Sport en Bewegen). 

mboRijnland Zoetermeer is divers, dichtbij en persoonlijk betrokken bij de student. Als student bij mboRijnland Zoetermeer voel je je écht gezien en gehoord. Er is een multiculturele studentenpopulatie en een groot aanbod van opleidingen. Als student werk je mee aan belangrijke maatschappelijke innovaties in de stad. Zo word je goed voorbereid op de volgende stappen in jouw carrière. 

De locatie Van Doornenplantsoen is goed bereikbaar: lopend, per fiets, auto of OV. Station Palenstein ligt op loopafstand. Zowel met de trein als bus zijn er snelle verbindingen naar Den Haag CS en Leiden CS, maar ook andere steden zijn goed bereikbaar. Ook per auto is het gebouw makkelijk te bereiken. Het ligt vlakbij de snelweg A12 en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom de school.

Locaties mboRijnland

Er zijn twee locaties in Zoetermeer: Van Doornenplantsoen (voor een opleiding in de richting Economie, Entree, Servicemedewerker en Welzijn en Zorg) en Ayers Rock (voor één van de opleiding Sport en Bewegen). 

Wil je weten hoe mboRijnland Zoetermeer er van binnen uitziet? 

Draaideur van de school mboRijnland. Het schoolplein van mboRijnland.

Verhalen van studenten in Zoetermeer

-

Waarom juist kiezen voor een opleiding aan het mboRijnland in Zoetermeer? Deze studenten vertellen over hun studiekeuze, waar ze uitgaan en hoe het is om te studeren in Zoetermeer.