Bekijk wat je allemaal kunt doen in Zoetermeer

Bijkomen na een week hard studeren?

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Zoetermeer is geen typische studentenstad, al vind je er wel kroegen, clubs, een theater en een bioscoop. Het is een avontuurlijke stad met volop mogelijkheden tot sporten en ontspannen. Ook op het gebied van cultuur, evenementen en muziek heeft Zoetermeer een verrassend veelzijdig aanbod. 

Uiteten & drinken

-

Met meer dan honderd horecalocaties kun je in Zoetermeer op heel veel plekken uiteten en een drankje doen. Hier vind je het overzicht van de leukste horecatentjes in Zoetermeer.

Sporten in Zoetermeer

In Zoetermeer kun je heerlijk sporten. Snowboarden, klimmen, windsurfen, dansen, voetballen, hockeyen en nog veel meer. Ontdek het zeer ruime sportaanbod van Zoetermeer.

Lees verder
Mountainbiken in het Buytenpark. Foto van een klimmer aan de klimwand van Ayers Rock in Zoetermeer. Zoetermeer is de plek. Drie windsurfers zijn bezig op het Noord Aa. Een foto van een man die aan het snowboarden is in SnowWorld.

Uitgaan

-

Heb je zin om naar de film te gaan, te poolen of een concert te bezoeken? Het kan allemaal in Zoetermeer! Let op: de minimumleeftijd voor toegang tot casino's is in Zoetermeer 20 jaar.

Winkelen

Van bekende winkelketens tot speciaalzaken met de meest unieke dingen, in Zoetermeer kun je de hele dag winkelen. Bekijk het ruime winkelaanbod hier!

Lees meer
Binnen in het overdekte gedeelte van het stadshart met veel mensen en veel winkels. Een winkelstraat met bomen en achterin de top van een kerk. Logo van het Woonhart in Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor alle woonartikelen.

Amusement

-

Naast het ruime sport-, horeca- en uitgaansaanbod kun je in Zoetermeer ook veel andere activiteiten doen. Bijvoorbeeld bowlen, gamen, trampolinespringen of proberen uit een van de escaperooms te ontsnappen.