Shoppen in Zoetermeer

Winkelen in Zoetermeer

In Zoetermeer centrum kun je veel doen. Eén van die dingen is winkelen. Met het brede aanbod aan winkels ben je een hele dag zoet. Je kunt gaan winkelen in het Stadshart Zoetermeer. Dit is het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken en biedt een verscheidenheid aan winkels en horeca. Hier kun je bij bekende winkelketens, maar ook bij speciaalzaken goed shoppen. Zo vind je de meest unieke dingen.

In het Woonhart kun je terecht voor meubel-, tuin- en woonaccessoire winkels. Al bij het eerste bezoek aan de authentieke Dorpsstraat voel je je thuis. Je kunt hier genieten van het aanbod aan exclusieve winkels en (vers)speciaalzaken. Moe van het winkelen? Ook dan kun je hier goed terecht voor een lekker drankje of hapje bij één van de horecagelegenheden.


 

Stadshart

In het Stadshart Zoetermeer kun je de hele dag winkelen. De winkels verschillen van bekende retailers als H&M en Primark tot nog niet bekende speciaalzaken waar je de meest unieke dingen kan vinden. Door de centrale locatie, met op loopafstand verschillende openbaar vervoer verbindingen, voldoende parkeergelegenheid en de eerste twee uur gratis parkeren, is het Stadshart voor iedereen goed toegankelijk.

Ontdek het Stadshart

Dorpsstraat

Shop 7 dagen per week in de gezelligste straat van Zoetermeer. Je hebt in de Dorpsstraat keuze uit meer dan 40 leuke speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden. Je doet er je makkelijke boodschappen in de supermarkten en kunt voor advies én de betere aankopen terecht bij de (vers)speciaalzaken. In de Dorpsstraat Zoetermeer gaat het om vertrouwdheid, kwaliteit en eigenheid.

Ontdek de Dorpsstraat
Een winkelstraat met bomen en achterin de top van een kerk. Een restaurant met buiten een bord waar het menu op staat, tafels, stoelen en planten. Een wit gebouw met graffiti op een muur en achter het gebouw staan bomen.

Woonhart

Zoetermeer centrum is ook de geschikte plek om je woonaankopen te doen. In het Winkelcentrum Woonhart kun je overdekt winkelen in meubel-, tuin- en woonaccessoire winkels.

Ontdek het Woonhart
De buitenkant van het gebouw van Woonhart met logo's er op. Logo van het Woonhart in Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor alle woonartikelen.

Markt in Zoetermeer

-

In Zoetermeer centrum kun je drie dagen in de week genieten van de markt. De markt in Zoetermeer zit op verschillende plekken en is de plek om verse producten, leuke kleding of de lekkere vis te kopen.

Koopavond in Zoetermeer centrum

Elke vrijdagavond is het koopavond in Zoetermeer centrum. Je kunt dan bij (bijna) alle winkels in het Stadshart, Woonhart en de Dorpsstraat terecht. Zo kun je ook na 18.00 uur je favoriete outfit of een leuk cadeautje uitzoeken. De koopavond duurt tot 21.00 uur, dus genoeg tijd om 's avonds nog te gaan winkelen. Sommige winkels gaan rond etenstijd een uurtje dicht, maar daar merk je niks van. Je kunt dan een hapje gaan eten bij een van de gezellige horecagelegenheden die Zoetermeer te bieden heeft.