6 boekenwinkels in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

In de week van 6 tot en met 10 september is het de Week van Lezen en Schrijven. Wil je even wegdromen met een goed boek? Bij deze boekenwinkels in Zoetermeer kun je de leukste, spannendste, leerzaamste en nog veel meer soorten boeken halen!

Boeken halen in Zoetermeer

-

Bij deze zes winkels kun je terecht voor nieuwe boeken. Naast de boekenwinkels heeft Zoetermeer drie bibliotheken, een in het centrum en twee in wijkwinkelcentra Oosterheem en Rokkeveen.

Bibliotheek Forum Zoetermeer

In het centrum van Zoetermeer vind je Bibliotheek Forum Zoetermeer. Ook hier kun je uiteraard terecht voor goede boeken. Daarnaast organiseert de bibliotheek regelmatig activiteiten zoals peuterlezen, maar ook verhalentafels die mensen verbinden. 

Ontdek de bibliotheek
Dit is de bibliotheek van Zoetermeer en is te vinden in het Stadshart.

Wijkbibliotheek Oosterheem en Rokkeveen

Ook in de wijkwinkelcentra Oosterheem en Rokkeveen vind je bibliotheken waar je een ruim assortiment aan boeken kunt lenen. Het zijn ideale plekken om in rust te kunnen lezen. 

Dit is de bibliotheek in Oosterheem

Meer tips

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.