Tips

Januari tips en activiteiten - Ondanks de coronamaatregelen hoef je je in Zoetermeer niet te vervelen. Ga lekker uitwaaien, bestel een maaltijd bij je favoriete restaurant of ontdek je eigen wijk met één van de architectuurwandelingen. #Zoetermeerisdeplek

Buitensport

Buitensport

Goed beginnen aan je goede voornemens? Je kunt in Zoetermeer heerlijk buitensporten!

Bestellen en afhalen Pizza heerlijk belegd met tomaten, tomatensaus en andere groenten.

Bestellen en afhalen

Wil je ondanks de maatregelen uitgebreid avondeten met gerechten van jouw favoriete restaurant? Bekijk de thuisbezorgd en takeaway opties in Zoetermeer!

Ontdek de natuur

Ontdek de natuur

Zoetermeer heeft met zes recreatiegebieden en meer dan twintig stadsparken genoeg mogelijkheden te ontspannen in de natuur. 

Architectuurwandeling

Architectuurwandeling

Zoetermeer heeft veel mooie architectuur die je met de verschillende architectuurwandelingen kunt ontdekken. De wandelingen brengen je langs plekken die je nog niet eerder hebt gezien. Ontdek alle wandelkaarten! 

Kunstroutes

Kunstroutes

Met kunst krijgt een stad een eigen identiteit. Zo ook in Zoetermeer. Er staan meer dan 180 kunstwerken in Zoetermeer. Je kunt een aantal ervan ontdekken met de vier verschillende kunstroutes. 

Wandelingen en fietsroutes

Wandelingen en fietsroutes

Ontdek Zoetermeer met een van deze leuke wandelingen en fietsroutes. Ontdek tussen de regenbuien door de architectuur en kunst in Zoetermeer via de verschillende wandelroutes of fiets vanuit Zoetermeer in een keer door naar de Noordzee.

Inspiratie - Wil je meer weten over activiteiten in Zoetermeer, monumenten in de stad en wat je moet meenemen op een kampeertrip naar de Nieuwe Driemandpolder? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina.