Zoetermeer is de plek

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef je uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen. En wist je dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer? 

Tips en activiteiten

-

Ontdek Zoetermeer: een stad vol verrassingen! Verkwikkende natuur, culinaire hoogtepunten en boeiende architectuurwandelingen wachten op je in deze bruisende stad. Kom naar Zoetermeer en laat je betoveren!

Ontdek de natuur

Ontdek de natuur

Maar weinig steden in de randstad hebben zo veel mogelijkheden om in het groen te ontspannen als Zoetermeer.

Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten

10x activiteiten in Zoetermeer. In Zoetermeer kun je samen met je gezin meer dan genoeg beleven! Heb je nog geen idee wat je met de kids kunt doen? We hebben 10 leuke activiteiten uitgezocht voor het hele gezin van jong tot oud.

UITagenda Foto van publiek op het Nicolaasplein in Zoetermeer tijdens het Bevrijdingsfestival in 2022.

UITagenda

Bekijk welke voorstellingen, activiteiten en evenementen je kunt bezoeken.

Sporten in Zoetermeer

Sporten in Zoetermeer

Als sportliefhebber heb je genoeg te doen in Zoetermeer. Van mountainbiken tot suppen, plan jouw sportieve uitje hier!

Restaurants in Zoetermeer

Restaurants in Zoetermeer

Uit eten in Zoetermeer kan in talloze restaurants en cafés. Op zoek naar een leuke plek voor een gezellig etentje of een avondje uit? Hier vind je het overzicht van alle horeca in Zoetermeer.

Verhalen van de stad Nieuwe studenten in de Dutch Innovation Factory met een poster in beide handen waar op staat: #Cyberspecialist

Verhalen van de stad

Hoe is het om te wonen in Zoetermeer? Wat is het ondernemersklimaat? En waarom juist hier studeren? Maak via de verhalen kennis met bewoners, ondernemers en studenten.

Zoetermeer is de plek

Zoetermeer heeft voor velen nog onontdekte verrassingen. Of je nu de rust opzoekt of juist een actief weekendje weg, in Zoetermeer is voor iedereen iets te doen.

Ontdek hier de stad samen met Zoetermeerders!

Indoor uitjes

-

Zoetermeer heeft een ruim aanbod sportieve en actieve uitjes. Wil je skieën op de steilste indoor skipiste van Europa of je vrienden inmaken op de kartbaan? Dit is de plek.

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.