Zoetermeer is de plek

Zoetermeer is de plek

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef je uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen. En wist je dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer? 

Tips en activiteiten - Zoetermeer heeft voor velen nog onontdekte verrassingen. Je zult je er geen moment vervelen! Ga lekker uitwaaien, bezoek jouw favoriete restaurant of ontdek je eigen wijk met één van de architectuurwandelingen.

Ontdek de natuur Water door het groene recreatiegebied met een kleurrijke lucht.

Ontdek de natuur

Maar weinig steden in de randstad hebben zo veel mogelijkheden om in het groen te ontspannen als Zoetermeer.

Wandelen in Zoetermeer

Wandelen in Zoetermeer

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Volg een wandelroute waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder, parken, kunst of architectuur.

UITagenda Twee mensen zitten op stoelen voor posters in het theater.

UITagenda

Bekijk welke voorstellingen, activiteiten en evenementen je kunt bezoeken.

Winkelen

Winkelen

Ontdek het winkelaanbod, van grote retailers tot unieke speciaalzaken. 

Kids activiteiten Twee kinderen liggen met hun snowboard en geven de instructeur die ook een snowboard aan heeft een high five.

Kids activiteiten

Speurtochten, speelbossen, boerderijen, musea en sportieve uitjes voor kids.

 

Lunchen

Lunchen

Zin in een lekkere koffie of lunch? 

De decembermaand in Zoetermeer

De decembermaand staat volop in het teken van feestdagen, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes kopen. Ook in de decembermaand is Zoetermeer dé plek. Bekijk hier waar je het best cadeaus voor in de schoen en onder de boom kunt kopen.

Ontdek Zoetermeer - Zoetermeer heeft voor velen nog onontdekte verrassingen. Ontdek de stad met een van deze wandel- en fietsroutes!

Mooie foto van Zoetermeer gemaakt? - Deel jouw foto met #Zoetermeerisdeplek