Een nieuw citybrand voor Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Zoetermeer is de plek

Zoetermeer heeft ontzettend veel te bieden en daar mogen we best trots op zijn. Zoetermeer biedt plek aan grote en kleine plannen en innovaties die onze stad sterker, mooier en duurzamer maken. Zoetermeer is de derde stad van Zuid-Holland is veelzijdig en kent veel gezichten. Het is hier aangenaam wonen, werken en ondernemen.

Maar ook voor sport, studie of vrije tijd kun je hier terecht. Het is een plek waar je je welkom voelt, waar je kan wortelen en groeien. En Zoetermeer maakt plek voor mensen met ambities en innovaties die de stad sterker, mooier en duurzamer maken. Om deze boodschap binnen de stad en daarbuiten goed uit te dragen, hebben we gewerkt aan een nieuw citybrand en een bijpassende belofte “Zoetermeer is de plek”.

Mandelabrug en Stadhuis-Forum

“Zoetermeer is de plek.” is een positieve boodschap. Herkenbaar, veelzijdig toe te passen en in een vorm die past bij onze stad. Het is een positieve boodschap waarmee we de verhalen van Zoetermeerders en Zoetermeerse bedrijven en organisaties nog beter voor het voetlicht kunnen brengen.

Brug over de snelweg in Zoetermeer waaronder je auto's ziet rijden. Op de brug, de Mandelabrug, staat de tekst 'Zoetermeer is de plek'. Wethouder van Driel laat het nieuwe stadsmerk 'Zoetermeer is de plek' zien. Op de achtergrond het Stadhuis met op de gevel 'Zoetermeer is de plek'.

Samen maken we de stad

We nodigen bedrijven, organisaties en instellingen in Zoetermeer van harte uit om te laten zien hoe veelzijdig Zoetermeer is. En zo de vele, vaak onontdekte mogelijkheden in en van onze stad, op de kaart te zetten. Wil je weten hoe je kunt aansluiten bij de citymarketingactiviteiten? We gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op met Bureau Citymarketing via ditisdeplek@zoetermeer.nl.