Innovatieprijs Zoetermeer

Zoetermeer barst van de innovatie. De stad is de thuisbasis van talloze vooruitstrevende bedrijven die bijdragen aan vernieuwing en groei. Dankzij deze bedrijven is Zoetermeer de plek voor samenwerking, leren en ondernemen. Als blijk van waardering wil de gemeente deze innovaties en de ondernemers die ze ontwikkelen op de kaart zetten. En jij kan meebepalen wie het meest innovatieve bedrijf is.

Eind 2024 wordt de innovatieprijs uitgereikt aan de winnaar. Ben jij een ondernemer met een innovatief idee of project? Of ken jij een bedrijf dat grote impact maakt? Dit is de plek om het te laten weten.

Welk bedrijf kan je aandragen:

Het bedrijf (groot of klein):

  • is gevestigd in Zoetermeer;
  • staat geregistreerd bij de KvK;
  • maakt impact met innovatie, onderscheidend ondernemerschap op het gebied van vernieuwende ideeën of processen, maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en/of werkgelegenheid.
Innovatieprijs 2024 Aankondiging
  • Innovatieprijs 2024 Aankondiging

Ga mee op Innovatie Expeditie

-

Wil jij als ondernemer zelf aan de slag met innoveren? Laat je inspireren met podcasts, blogs & evenementen!

Podcast ‘Innovatie Expeditie’

Luister naar inspirerende verhalen

Wie zijn die innovatieve ondernemers? Wat doen ze? En wat kunnen we van ze leren? Jan Iedema, Jeroen Derwort, Sebastiaan Smits en Shera Doekhi gaan op bezoek bij verschillende ondernemers. En jij kan luisteren naar deze mooie gesprekken, want ze worden opgenomen. Ontdek de kracht van Zoetermeerse innovatie via de podcast ‘Innovatie Expeditie’. Luister naar inspirerende verhalen van lokale innovators via je favoriete podcast aanbieder.

Impact met innovatie

-

Tips & meer in deze blogserie

Samenwerking is belangrijk voor succesvolle innovaties. Zoetermeer is de plek waar bedrijven en onderwijs samenwerken, bijvoorbeeld in hubs zoals de Dutch Innovation Factory. De accountmanagers economie van gemeente Zoetermeer hebben nauw contact met innovatieve bedrijven om ze te ondersteunen voor groei en werkgelegenheid. Ontdek hun tips en inzichten.

Binnenkort komen de blogs online!

Tip: Volg het LinkedIn-account van Zoetermeer is de plek, want daar worden ze ook gedeeld.

Evenementen en workshops

Wil jij als ondernemer meer leren over innoveren?

Scalebooster heeft een aantal evenementen voor jou geselecteerd.

Naar de agenda

Ben jij een start- of scale-up?

Heb je een innovatie? Of wil je jouw uitdagingen bespreken?

Neem dan contact op met Irma de Graaff, accountmanager start- en scale-ups, over de mogelijkheden die Zoetermeer je kan bieden. Dit kan via info@scalebooster.nl of 06 25 70 77 97.

Partners

Contact

Vragen over de innovatieprijs kunnen gesteld worden via innovatieprijs@zoetermeer.nl