Park & Groengebieden route

Wil je het gemak van een routekaart op je telefoon ervaren, dan is de BeleefRoutes® App wat voor jou. Met deze app kun je via je telefoon een fietsroute in Zoetermeer volgen en de route gemakkelijk uitbreiden via het fietsknooppuntennetwerk of een andere route. Download  gratis de BeleefRoutes® app uit de App store (voor iPhone) of Google Play (voor Android).

Er zijn veel verschillende fietsroutes in Zoetermeer, zo zal er altijd een route bijzitten die je leuk vind. Je kunt met de verschillende routes die door de stad, de polder, het park en de groengebieden gaan fietsend Zoetermeer ontdekken.

In de randstad zijn weinig plekken waar zoveel parken, polders, plassen en buitensport- en recreatiemogelijkheden zijn, dan in Zoetermeer. Zo fiets je met de Park & Groengebied fietsroute langs en door al deze mooie plekken. Zo fiets je o.a. door het Westerpark, Balijbos, Wilhelminapark, Binnenpark, Buytenpark, De Oude Kerk, het Gemaal De Leyens en nog veel meer plekken. Je kunt er doorheen of langs fietsen, maar natuurlijk ook even stoppen en genieten van het mooie uitzicht of je kinderen laten spelen in Speelbos De Balij. Kortom met deze fietstocht ontdek je alles wat Zoetermeer te bieden heeft!

Download de route hier:
- Omslag  
- Blz. 2-3   
- Blz. 4-5  
- Blz. 6-7   

Twee kindjes fietsen samen in het bos. De zon schijnt heerlijk door de bomen heen.

Ontdek ook de fietsandere routes

-

Bekijk hier de leukste fietsroutes. Kijk of er een bij je past en ga op pad! #Zoetermeerisdeplek