Zwembad de Veur

Het zwembad is 25 meter lang en 6 banen breed (15 meter), een groot gedeelte van de bodem is in hoogte verstelbaar waardoor er een ondiepe situatie gecreëerd kan worden. Naast het 25 meter bad ligt een instructiebad. De bodem van het zwembad is niet verstelbaar, de bodem loopt wel van ondiep naar dieper.

Het zwembad is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is gelegen op de Prismalaan 40. Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar, als u bus 71 of bus 72 neemt en uitstapt bij halte 'Sportcentrum de Veur' dan is het nog 2 minuten lopen naar de ingang van de Veur.

Activiteiten

Er worden in het zwembad verschillende activiteiten gegeven. Zowel het leszwemmen als verschillende soorten zwem-­activiteiten zullen plaatsvinden in dit zwembad. Onder de zwem­activiteiten vallen onder andere Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal. Elke activiteit heeft zijn eigen lestijd en kosten.

Zwembad De Veur ligt in het Burgemeester Hoekstrapark.

Openingstijden

  • Tijdelijk gesloten Dagelijks vanaf 13 juli 2024 t/m 5 januari 2025
  • Naar aanleiding van de beoogde werkzaamheden is het niet mogelijk om gebruik te maken van de zwemfaciliteiten met ingang van 13 juli 2024 t/m 5 januari 2025.

    Zwembad De Veur ziet u graag terug vanaf 6 januari 2025.

Locatie