Happy Days

Eindelijk volledig opgaan in de natuur ... gewoon lekker thuis! In Happy Days Zoetermeer woon je in een groen autovrijpark aan de rand van Zoetermeer. Midden in het groen, zonder autoverkeer, waar kinderen veilig kunnen buitenspelen.

Lees meer
Ontwerp van nieuwbouwproject Happy Days Ontwerp van nieuwbouwproject Happy Days Ontwerp van nieuwbouwproject Happy Days

DuinParc

DuinParc is een nieuwbouwproject aan de noordrand van de wijk Oosterheem in Zoetermeer, vlakbij het recreatiegebied Bentwoud. Het project bestaat uit twee verschillende deelprojecten: Duinveld en Parcveld. 

Lees meer
Luchtfoto van het Duinparc gebied Foto van het gebied waar het nieuwe bouwproject Duinparc wordt gebouwd

King's Park

Dorps wonen in een levendige setting. Met vriendelijke huizen en uitnodigende wandelpaden. King’s Park is bedoeld om te wonen en te recreëren. Met ruimte voor maar liefst 218 woningen geïnspireerd op de typisch Engelse Georgian architectuur.

Lees meer
Luchtfoto van het nieuwbouwproject Kingspark

HeemAvenue Oosterheem

Het voorgestelde plan in de wijk Oosterheem voorziet in de ontwikkeling van 50 grondgebonden koopwoningen en 116 appartementen, waarvan 44 koopappartementen en 72 huurappartementen in voornamelijk de middenhuur.

Lees meer
Aankondiging van nieuwbouwproject bij Aletta Jacobslaan Hugo de Grootlaan in Oosterheem Aankondiging van nieuwbouwproject bij Aletta Jacobslaan Hugo de Grootlaan in Oosterheem