Inspiratie

Wat ga jij vandaag doen? Bekijk hier onze artikelen en blogs en doe inspiratie op voor een leuke activiteit in Zoetermeer. Ook plaatsen we op deze pagina nieuwsberichten uit Zoetermeer. 

Wat zoek je?

Thema

63 resultaten

Sweetlake City Show

| Bureau Citymarketing
Sweetlake City Show

We vieren feest! 2022 is namelijk hét jaar van ‘Zoetermeer 60 jaar New Town’ en dat mag gevierd worden. Blok 7 oktober dus even in je agenda want dan vindt de Sweetlake City Show plaatst. In dit artikel lees je meer over de show en het programma.

Meer lezen over Sweetlake City Show

Nationale Sportweek 2022

| Bureau Citymarketing
Nationale Sportweek 2022 Tijdens de Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 is er van alles te beleven in Zoetermeer. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten en verschillende sportieve evenementen bezoeken.

Tijdens de Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 is er van alles te beleven in Zoetermeer op het gebied van sport. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten en verschillende sportieve evenementen bezoeken.

Meer lezen over Nationale Sportweek 2022

Live at the Lake 2022

| Bureau Citymarketing
Live at the Lake 2022 Foto van de aankondigingsposter van evenement Live at the Lake in Zoetermeer.

Heerlijk genieten van de beste Nederlandse bands en artiesten op de meest unieke locatie van Zoetermeer? Op 19 & 20 augustus is het Noord Aa strand voor twee dagen hét festival terrein voor Live at the Lake 2022.

Meer lezen over Live at the Lake 2022

Rastaplas 2022

| Bureau Citymarketing
Rastaplas 2022 Foto van een band en publiek bij Rastaplas bij het Noord Aa in Zoetermeer.

Klinkt een reggaefestival jou ook als muziek in de oren? Je hoeft er niet ver voor te reizen! In Zoetermeer vindt op 15 en 16 juli festival Rastaplas plaats op het Noord Aa strand.

Meer lezen over Rastaplas 2022