10 tips voor originele cadeau winkels

| Bureau Citymarketing

Op zoek naar een origineel cadeau voor in de schoen of onder de boom? In Zoetermeer kun je de hele dag winkelen. Met drie grote winkelcentra met samen meer dan 200 winkels is dit dé plek waar je originele cadeaus vindt! In het Stadshart vind je alles van retailers tot grote speelgoedwinkels. Je hebt in de Dorpsstraat keuze uit meer dan 40 leuke speciaalzaken en in het Woonhart vind je álles om jouw huis te updaten. Wij hebben 10 winkels in Zoetermeer waar je originele cadeaus vindt op een rij gezet!

Cadeaus voor iedereen

-

Of je nu op zoek bent naar een heel origineel cadeau of juist iets gebruikelijks, deze winkels hebben alles wat wel en niet op een verlanglijstje kan staan.

Cadeaus voor kids

-

Ook Sinterklaas en de Kerstman hebben wel eens hulp nodig. Bekijk hier de tips voor cadeaus voor kids!

Altijd goed

-

Een lootje getrokken om een surprise te maken voor iemand die je minder goed kent? Deze opties zijn (bijna) altijd goed voor een cadeau!

Mis je iets?

Zoetermeer heeft met meer dan 200 winkels nog veel meer plekken om originele cadeaus te scoren. Mis je jouw favoriete winkel in deze lijst? Laat het ons weten via ditisdeplek@zoetermeer.nl!

Meer tips

-

Zoek je tips voor de invulling van een dagje uit, feestdagen, vakanties of sport in Zoetermeer? Wij hebben tips voor je! Bekijk hier onze artikelen en doe inspiratie op voor leuke activiteiten in Zoetermeer.