10x sportscholen in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Januari staat bekend dat men goede voornemens voor het nieuwe jaar heeft. Enkele voorbeelden zijn: afvallen, fit(ter) worden en gezond(er) leven. In Zoetermeer kun je tal van sporten beoefenen, zoals fitness, judo, boksen, tennissen en nog veel meer.

Je kunt in Zoetermeer sporten met ieder budget. Om je een handje te helpen, hebben wij een top 10 sportscholen voor je uitgezocht.

10x sportscholen in Zoetermeer

1. SportCity

SportCity Zoetermeer Scheglaan is één van de vele sportschool in Zoetermeer. SportCity heeft verschillende locaties in Zoetermeer. Hier train je op de manier die bij jou past. Je kunt zeven dagen per week sporten en je kunt deelnemen aan groepslessen.

Ontdek meer

2. Basicfit

BasicFit is met meer dan 220 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland. Zoetermeer telt twee clubs, één in Rokkeveen (Koraalrood) en één in het Stadshart (Burgemeester van Leeuwenpassage). Beide clubs in Zoetermeer zijn 24/7 open en je kunt dus sporten hoe laat en wanneer het jou uitkomt. Voor een klein bedrag per maand kun je beginnen met sporten.

Ontdek meer

3. Personal Sport Club Zoetermeer

Personal Sports Club Zoetermeer, gevestigd in het Woonhart, is een hoogwaardige sportschool waar personal training en kwaliteit voorop staan. Deze sportschool is een unieke fitness- en wellnesscentrum in Zoetermeer waar luxe en kwaliteit voorop staan. Ook is er een Personal Beautysalon waar je als klant tegen een vergoeding gebruik van kunt maken. 

Ontdek meer

4. Fitpoint Zoetermeer

Fitpoint Zoetermeer biedt de leden de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs te bewegen voor een betere conditie en beter figuur in een ontspannen sfeer. Bij Fitpoint kun je zowel met als zonder begeleiding sporten. 

Ontdek meer

5. Fithealth

Fithealth is een fitness boutique en er zijn personal trainers ter beschikking, indien je begeleiding nodig hebt. Je kunt bij Fithealth terecht voor voeding en maken op maat gemaakte trainingsprogramma’s op basis van iemand zijn persoonlijke wensen/situatie.

Ontdek meer

6. CrossFit TX Zoetermeer

Crossfit TX is de enige plek in Zoetermeer waar enkel op crossfit wordt gefocust. TX is de afkorting voor Total Exercise. Wil je jezelf echt uitdagen en fitter worden? Dan is Crossfit wellicht iets voor jou. Er zijn verschillende programma’s waar je aan kunt deelnemen. Zo is er ook een speciaal crossfit programma voor kinderen.

Voor volwassenen kun je zowel binnen als buiten aan crossfit meedoen. Ook voor de fitte ouderen wordt er rekening gehouden. Speciaal voor hen is er een crossfit masters programma, waarbij er rekening wordt gehouden met de fysieke, mentale en ook de neurologische aspecten.

Ontdek meer

7. Knetemann Quality Fitness Zoetermeer

Knetemann Quality Fitness is gevestigd in Oosterheem. Je kunt hier, naast uiteraard fitness en groepslessen, ook een zwembad, een sauna, een collageen bank, Turks stoombad zonnebank en een dompelbad. Naast groepslessen, kun je hier ook terecht voor personal training en small groep trainingen.

Ontdek meer

8. Sports Unlimited

In Sports Unlimited heb je een groot aanbod in fitness faciliteiten, een gevarieerd groepslessen aanbod, wellness met Finse en infraroodsauna om weer te kunnen ontspannen. Sports Unlimited biedt ook een ‘back in shape’ programma aan binnen zes weken de (kerst)kilo’s eraf te sporten. Sports Unlimited is gelegen in het Silverdome. 

Ontdek meer

9. Mulder Sport Zoetermeer

Mulder Sport heeft een uitgebreid programma aan fitness en groepslessen. Ook kunnen de kinderen kunnen bij Mulder Sport terecht. Zo kunnen de kinderen judo, ballet, kickboxen en zwemmen beoefenen. Naast de kinderen, kunnen ook de ouderen bij Mulder Sport terecht. 

Ontdek meer

10. Rhythmsports Zoetermeer

In de sportschool Rhythmsports Zoetermeer, gelegen aan de Amsterdamstraat 1, kun je dat doen waarmee je doelen haalt. Wil je sterker worden? Een betere conditie? Of een combinatie van beide? Je kunt zowel samen of alleen samen met een fitness instructeur je doelen bepalen om deze te behalen. Naast vrij trainen zijn er ook groepslessen waar je aan kunt deelnemen. 

Ontdek meer

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.