5 tips voor winkelen tijdens Black Friday

| Bureau Citymarketing

Vrijdag 26 november is het Black Friday. Op deze dag kun je bij veel winkels met hoge korting winkelen. Bekijk hier onze 5 tips voor winkelen tijdens Black Friday zodat je niet in te drukke winkels voor lege schrappen komt te staan!

Winkel vanuit huis

Het is deze vrijdag niet alleen Black Friday, maandag 29 november is het ook cyber monday! Het hele weekend kun je bij veel winkels online jouw favoriete producten kopen met dezelfde korting als tijdens Black Friday. Zo voorkom je dat je in een drukke winkel terecht komt. Om zeker te weten dat je de korting meepakt, kun je van tevoren mailen of bellen met de winkel.

Drie mensen zitten aan tafel en zijn online aan het shoppen via de laptop en telefoon.

Lees reviews

Twijfel je nog over je aankoop? In plaats van een medewerker om hulp vragen, kun je ook van tevoren online reviews lezen over veel producten. Zo lees je direct de mening over het product van gebruikers. Je kunt ook reviews lezen over de webshop van een winkel om zeker te weten dat jouw pakketje bijvoorbeeld op tijd aan zal komen. 

Winkel alleen

In je eentje winkelen klinkt misschien niet zo gezellig, maar het is wel efficiënt. Je komt niet samen klem te staan in de winkel en het is natuurlijk de beste manier om te zorgen dat cadeaus een verrassing blijven. Gelukkig hebben de meeste van ons altijd een mobiel mee op stap, dus als je er echt alleen niet uitkomt, kun je via deze weg nog om hulp vragen!

Een winkel met klanten en buiten staan rekken met daarin planten in een winkelstraat

Bezoek de wijkwinkelcentra

-

Zoetermeer heeft natuurlijk het bruisende winkelcentrum Stadshart, historische centrum Dorpsstraat en het Woonhart voor alle woonartikelen. Daarnaast heeft elke wijk ook een rustiger wijkwinkelcentrum!

Meer tips

-

Zoek je tips voor de invulling van een dagje uit, feestdagen, vakanties of sport in Zoetermeer? Wij hebben tips voor je! Bekijk hier onze artikelen en doe inspiratie op voor leuke activiteiten in Zoetermeer.