6 winkels voor nieuwe schoolspullen in Zoetermeer centrum

| Bureau Citymarketing

De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent voor veel jongeren terug naar school. Wil je nog snel schoolspullen kopen om het nieuwe schooljaar goed te beginnen? Bij deze 6 winkels in het centrum van Zoetermeer kan het.

HEMA

In het bruisende centrum van Zoetermeer, het Stadshart, vind je een groot winkelaanbod. Je vindt er alles van kleding tot snoepgoed en van parfum tot school- en kantoorartikelen. Ook de winkelketen HEMA zit in het Stadshart. Hier kun je onder andere terecht voor gloednieuwe schoolspullen.

Bekijk het aanbod
Voorkant van de winkel Hema in het Stadshart.

Action

Action staat bekend om het verrassende en volledige assortiment met lage prijzen. Naast huishoudartikelen, cosmetica, voedingswaren, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoens-, decoratieve- en doe-het-zelf producten vind je hier ook allerlei nieuwe artikelen voor het nieuwe schooljaar.

Bekijk het aanbod
Voorkant van de winkel Action in het Stadshart.

Flying Tiger

Dingen waar je al jaren naar opzoek was of dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had, je vindt ze bij Flying Tiger.

Bekijk het aanbod
Voorkant van de winkel Flying Tiger in het Stadshart.

Primera

Een vertrouwde winkel in de buurt voor velen voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. je kunt bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen en beltegoed, maar ook nieuwe schoolspullen en kantoorartikelen.

Bekijk het aanbod
Voorkant van de winkel Primera in het Stadshart.

Wibra

Naast kleding vind je bij de Wibra ook allerlei artikelen voor op school of kantoor. 

Bekijk het aanbod
Voorkant van de winkel Wibra.

Bruna

Tegen het bruisende centrum aan ligt de historische kern van Zoetermeer, de Dorpsstraat. In de Dorpsstraat zit een Bruna. Deze detailhandel verkoopt onder andere boeken, tijdschriften, agenda's, kalenders en kantoorartikelen. 

Bekijk het aanbod

Mis jij een winkel?

Waar koop jij jouw nieuwe schoolspullen? Laat het ons weten! Via ditisdeplek@zoetermeer.nl of onze social kanalen.