5x Ontbijten in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Een warm croissantje, koffie of thee en een verse jus: in dit artikel ontdek je 6 plekken waar je heerlijk kunt ontbijten in Zoetermeer!

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel is een bijzondere, historische locatie in Zoetermeer. Je kunt er genieten van zoete en hartige taarten, verschillende zoete scones, inclusief eigengemaakte jam en clotted cream en lekkere drankjes. Dinsdag tot en met zaterdag kunt u hier vanaf 9 uur ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijtje, zowel binnen als buiten in de unieke terrastuin.

Lees meer

Brasserie Napoleon

Gelegen in het stadshart is Brasserie Napoleon dé plek om te genieten van een ontbijt, lunch of koffiemomentje. De zaak wordt geprezen om de mooie inrichting, veelzijdige menukaart en vriendelijke personeel. Voor ontbijt kun je er dagelijks vanaf 9 uur ‘s ochtends terecht.

Lees meer

Barista Café

In dit lijstje kan Barista Café absoluut niet ontbreken. Ga voor de pancakes, de smoothie bowl of het uitgebreide Barista Breakfast. Op de menukaart vind je ook een veelvoud aan vegan opties. Je kunt er tussen 10 en 12 uur ’s ochtends terecht voor ontbijt.

Lees meer
Drie borden met sandwich en chips er op.

Douwe Egberts Café

Speciaal opgeleide barista’s zorgen ervoor dat je je in dit café in het Stadshart helemaal thuis voelt. Je kunt je bij Douwe Egberts Café laten verwennen met een van de vele koffie varianten. Het café opent dagelijks maandag tot en met vrijdag om 08:30 dus je kunt onderweg naar werk een lekkere koffie to-go halen.

Lees meer

Doppio Espresso

Voor prijswinnende koffie kun je terecht bij Doppio Espresso. Door de vele stopcontacten in het café kun je er ook goed terecht om te studeren of te werken. Je kunt hier dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09:00 genieten van een heerlijke koffie en hapje.

Lees meer

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.