De leukste overdekte uitjes in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Geen zon? Geen zorgen! Thuisblijven is nergens voor nodig. Om nieuwe herinneringen te maken deze zomer hoef je niet persé de zonnestralen op je gezicht te voelen of een korte broek aan te hebben. Je kunt even goed op een regenachtige of druilerige dag de leukste momenten van de vakantieperiode beleven. Hoe? Met deze vijf tips voor leuke indoor activiteiten in onze stad die we voor je hebben verzameld! 

1. Overdekt winkelen

In Zoetermeer centrum kun je veel doen. Eén van die dingen is winkelen. Met het brede aanbod aan winkels en horeca in het Stadshart ben je een hele dag zoet. In het Woonhart kun je terecht voor meubel-, tuin- en woonaccessoire winkels.

Ontdek de winkelcentra
Binnen in het overdekte gedeelte van het stadshart met veel mensen en veel winkels. Logo van het Woonhart in Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor alle woonartikelen.

2. Cultuur snuiven

Voor de cultuurliefhebbers onder ons is er meer dan genoeg te beleven op een grauwe dag. Breng een bezoek aan kunstgarage Franx, ga met vrienden of familie naar het Stadstheater of Poppodium Boerderij, schrijf je in voor een creatieve cursus bij CKC & partners, ontdek de geschiedenis van games in het Nationaal Videogame Museum óf ga zelf helemaal los met onder andere lasersquash en bungee run bij Game City. Leun je liever achterover met een grote bak popcorn? Dan is een avond naar de bioscoop ideaal als overdekt uitje.  

Ontdek de cultuur in Zoetermeer
Acht verschillende speelkasten naast elkaar waar spelletjes op gespeeld kunnen worden.

3. Actieve indoor uitjes

-

Zoetermeer heeft een ruim aanbod sportieve en actieve uitjes. Wil je skieën op de steilste indoor skipiste van Europa of je vrienden inmaken op de kartbaan? Dit is de plek.

4. Zen worden in Zoetermeer

Als je op zoek bent naar een ultiem ontspanningsmoment tijdens de vakantieperiode, dan is een wellness dag in Zoetermeer een goed idee. We hebben fijne spa’s en talloze massagesalons in onze stad waar je even compleet kunt ontladen én opladen. Van ontspannen gezichtsmassages tot voetreflexmassages en van fijne (privé) sauna’s tot uitgebreide manicure en pedicure behandelingen. Sluit je ogen en kom volledig tot rust.  

Ontdek wellness hotspots