Nederlands Thrillerfestival 2022

| Bureau Citymarketing

Van 30 oktober tot en met 6 november is het Nederlands Thrillerfestival. Het festival staat in het teken van spannende verhalen. In dit artikel ontdek je wat er deze week allemaal te doen is in Zoetermeer.

Kom langs in het Digital Art Lab!

Op 5 november kun je langskomen in het Digital Art Lab. In het Lab gebeuren allemaal coole dingen met bijzondere technieken. Tijdens het thrillerfestival kunnen kinderen hier speciale lichtgevende spookjes maken! Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om met hun kind te komen spoken.

 

Ontdek het Digital Art Lab

Vleermuizen knutselen

Naast spookjes kunnen er ook vleermuizen geknutseld worden. Dit kan in Museum De Voorde. Tijdens deze activiteit op 6 november leren kinderen eerst allerlei weetjes over vleermuizen. Na een spannend verhaal mogen ze zelf aan de slag met het maken van een vleermuis. En natuurlijk mogen de kinderen hun geknutselde dieren mee naar huis nemen.

 

Ontdek de knutselworkshop

Thriller talkshow

Op 6 november heb je de kans om een aantal beroemde thrillerschrijvers te ontmoeten! Het Thrillerfestival wordt namelijk afgesloten met een Thriller Talkshow in café Max. Tijdens de talkshow worden thrillerschrijvers Loes den Hollander, Charles den Tex, Hilde Vandermeeren en Linda van Rijn geïnterviewd.

 

Ontdek de Thriller Talkshow

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.