Halve Marathon Zoetermeer 2023

| Bureau Citymarketing

Op zondag 22 januari 2023 vindt de Halve Marathon in Zoetermeer plaats. De Halve Marathon Zoetermeer staat bekend om zijn snelle en strakke parcours met een sfeervolle aankleding én is voor jong en oud – een sportief feestje!

Halve Marathon in Zoetermeer

De start en finish is op het terrein van Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12. De vier afstanden lopen door het Burgemeester Hoekstra Park, het Balijbos en door de  Gemeentes Zoetermeer en Pijnacker.

De Halve Marathon van Zoetermeer wordt de afgelopen jaren bezocht door veelal hardlopers die willen weten waar ze conditioneel staan ter voorbereiding op hun hele Marathon in het begin van het voorjaar. Dit komt omdat al onze afstanden geasfalteerd, strak en snel zijn. De 5km Bedrijvenloop zorgt voor een ‘sportief bedrijfsleven’.

Vanwege de ruime accommodatie van het Dekker Zoetermeer complex bieden wij een complete ambiance waar sport en gezelligheid samenkomt.
Wij hebben voldoende parkeergelegenheden, een ruime ontvangsthal, een horecagelegenheid, kleedkamers met lockers en warme douches.

Maak een goede start in het begin van het nieuwe jaar en loop gewoon mee met de leukste hardloopwedstrijd. De HMZ is één van de hardloopwedstrijden die door CMS wordt georganiseerd.

Beleving en sportiviteit staan bij ons op nummer één!

Wanneer

Zaterdag 22 januari 2023
10.00u Aanvang evenement
10.30u Gezamenlijke warming-up Kids Run
11.00u Start 1.5km Kids Run
11.30u Start 21.1km
11.35u Prijsuitreiking 1.5km + Scholencompetitie
12.30u Start 5km + 10km
13.30u Prijsuitreiking 5, 10 en 21.1km

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.