Live at the Lake 2022

| Bureau Citymarketing

Heerlijk genieten van de beste Nederlandse bands en artiesten op de meest unieke locatie van Zoetermeer? Op 19 & 20 augustus is het Noord Aa strand voor twee dagen hét festivalterrein! Je kunt er genieten van de lekkerste hapjes van lokale horeca, ontspannen, meezingen en uiteraard heerlijk feesten. Bekijk hier het programma!

Live at the Lake

Dit tweedaagse evenenement trapt af op vrijdag 19 augustus. Al vanaf 15:00 uur kun je genieten van de leukste muziek. Houd de website in de gaten en volg Live at the Lake via deze Facebook en Instagram pagina’s. Bekijk snel de line-up!

Foto van de aankondigingsposter van evenement Live at the Lake in Zoetermeer.

Line up vrijdag

15.00: DJ Jerome
17.30: Emma Heesters
19.30: Van Dik Hout
21.00: Snollebollekes
22.00: Band With Benefits

Eten

Op Live at the Lake zijn er allerlei soorten foodtrucks te vinden met heerlijke gerechten. Van vegan tot fruit & taco’s tot een patatje. Eten en drinken worden cashless afgerekend. De prijzen op de food markt variëren.

Transport

Trein

Pak de trein naar Zoetermeer en stap over op de RandstadRail naar station Centrum West. Vanaf dit station vertrekt er iedere 15 minuten een festival shuttle bus en kost €2,50 per persoon per rit. Tijden shuttle bus: Vrijdag 15:00 tot 01:00 // Zaterdag 12:00 tot 01:00 // Zondag 11:00 tot 13:00

Bus

Het is ook mogelijk om bus 70 vanaf Centrum West te pakken en uit te stappen op halte Redelaan. Vanaf daar loop je 15 minuten langs het water naar het festival terrein van Rastaplas.

Auto

Neem vanaf Den Haag de A12 richting Zoetermeer en neem afslag 6 naar Zoetermeer-Centrum. Ga linksaf bij de verkeerslichten en en volg de borden Zoetermeer-Centrum totdat je de Media Markt passeert. Volg daarna het bord Utrecht (A12)/Rotterdam en na de tunnel het bord Noord AA. Na ongeveer 3 kilometer ligt Rastaplas aan de linker kant van de weg. Stel Aziëweg in als bestemming bij het gebruik van een navigatie. Bij het strand kun je gratis parkeren!

Adres

Recreatiegebied Noord AA
Aziëweg
Zoetermeer

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.