Nieuw: UITagenda Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

UITagenda Zoetermeer: jouw complete gids voor stadsavonturen

De feestelijke onthulling is een feit! Zoetermeer is de Plek kondigt met trots de lancering aan van de langverwachte UITagenda Zoetermeer: de ultieme gids voor alle activiteiten, evenementen en voorstellingen in onze stad. Of je nu een culturele levensgenieter, muziekliefhebber of sportfanaat bent of gewoon op zoek bent naar plezier met vrienden en familie, op uitagendazoetermeer.nl is er iets voor iedereen!

Wat staat er op jouw agenda?
Van indrukwekkende theatervoorstellingen tot boeiende kunstworkshops en van grote muziekevenementen tot gezellige feesten; de UITagenda Zoetermeer biedt een rijke diversiteit aan keuzes om je vrije tijd mee te vullen. Het is het perfecte middel om de stad te verkennen en te genieten van alle activiteiten die Zoetermeer te bieden heeft.

Eenvoudig zoeken en ontdekken
Met de UITagenda Zoetermeer wordt het vinden van jouw favoriete evenement een fluitje van een cent en mis je niets meer. Bezoek uitagendazoetermeer.nl en filter snel en gemakkelijk op het type activiteit, de datum en de naam van het evenement waarnaar je op zoek bent. Je hebt de controle om jouw perfecte stadsavontuur te vinden.

Een leuk uitje voor jong en oud
Of je nu jong of oud bent, een Zoetermeerder of een bezoeker van buiten Zoetermeer, de UITagenda Zoetermeer is er voor iedereen. Dus neem je partner, vrienden, familie of collega's mee en geniet samen van al het leuks in onze stad! Ga naar uitagendazoetermeer.nl en volg ons op Instagram & Facebook via @uitagendazoetermeer om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en evenementen in Zoetermeer!

Meld jouw activiteit of evenement aan!

De UITagenda Zoetermeer is meer dan alleen een gids; het is een platform waarop jij als organisator jouw evenementen en activiteiten kan delen. Ben je een lokale kunstenaar die een tentoonstelling organiseert? Een muzikant die een optreden heeft? Of misschien een culturele organisatie die betrokken is bij een spannend project? De UITagenda Zoetermeer verwelkomt je bijdragen om Zoetermeer nóg levendiger te maken en heeft als doel om de schijnwerpers te richten op alles wat onze stad te bieden heeft. Mag jouw activiteit of evenement dus niet op de agenda ontbreken? Meld 'm dan hier aan!