November tips

| Bureau Citymarketing

Het is alweer november! Indoor activiteiten, overdekt winkelen, wandelen tussen de regenbuien, ook deze maand is er genoeg te zien en beleven in Zoetermeer. We geven je in dit artikel tips voor activiteiten in november in Zoetermeer.

Overdekt winkelen

In Zoetermeer centrum kun je veel doen. Eén van die dingen is winkelen. Met het brede aanbod aan winkels en horeca in het Stadshart ben je een hele dag zoet. In het Woonhart kun je terecht voor meubel-, tuin- en woonaccessoire winkels.

Ontdek de winkelcentra
Binnen in het overdekte gedeelte van het stadshart met veel mensen en veel winkels. Logo van het Woonhart in Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor alle woonartikelen.

Museum bezoek

In het Nationaal Videogame Museum ontdek je de geschiedenis van videogames. 

Ontdek de musea
Mensen zitten op een rijtje games te spelen waarbij ze voor een scherm zitten. Acht verschillende speelkasten naast elkaar waar spelletjes op gespeeld kunnen worden.

Actieve indoor uitjes

-

Zoetermeer heeft een ruim aanbod sportieve en actieve uitjes. Wil je skieën op de steilste indoor skipiste van Europa of je vrienden inmaken op de kartbaan? Dit is de plek.

Ontdek de natuur

De herfst in een drukke tijd voor de natuur. Kleuren van de bladen veranderen en de dieren komen en gaan. Zoetermeer heeft met zes recreatiegebieden een verrassend veelzijdig aanbod natuur. Ontdek de natuur tussen de regenbuien door!

Ontdek de natuur