Santa Evening Run 2022

| Bureau Citymarketing

Op zaterdag 10 december vindt de Santa Evening Run en speciaal voor de kinderen de Santa Kids Run plaats. De funloop staat in het tegen van één tegen eenzaamheid onder ouderen. De opbrengst wordt gebruikt om de wensen van eenzame ouderen in vervulling te laten gaan.  ​

Santa Evening Run in Zoetermeer

Op zaterdag 10 december vindt de Santa Evening Run en de speciaal voor de kinderen Santa Kids Run plaats. De funloop staat in het tegen van één tegen eenzaamheid onder ouderen. De opbrengst wordt gebruikt om de wensen van eenzame ouderen in vervulling te laten gaan. 

Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen aan deze maatschappelijke en magische sponsorloop. Draag je steentje bij en doe mee met de funloop. Je kunt als volwassene al meelopen voor slechts 15 euro en loopt slechts 2,5 kilometer voor het goede doel. Kinderen tot 13 jaar kunnen voor slechts 10 euro meedoen en lopen 1 kilometer mee. Voor ieder deelnemend kind is er ook een medaille. Iedereen krijgt een kerstpak- en muts en een warme kop chocolademelk na afloop. 

Wanneer

Zaterdag 10 december 2022
17:00 - 19:00 uur
19:00 - 21:00 uur

De Santa Kids Evening Run start om 17.00 uur tot 19.00 uur. De Santa Evening Run voor volwassenen start om 19.00 uur tot 21.00 uur.

Prijzen

  • Volwassenen€ 15,00
  • Kinderen€ 10,00

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.