Sweetlake Festival 2022

| Bureau Citymarketing

Aankomend weekend is het dan eindelijk zover: de eerste editie van Sweetlake Festival! Wellicht heb je de RandstadRail met unieke bestickering al langs zien rijden in Zoetermeer en Den Haag. In dit artikel lees je meer over het festival en de line-up!

Sweetlake Festival

Op de Markt in Zoetermeer kun je dit weekend genieten van de grootste Nederlandse artiesten van het moment zoals Broederliefde, Freddy Moreira, Afro Bros en meer! Daarnaast draaien er meerdere lokale dj's, je kunt dus de hele dag genieten van de leukste deuntjes. Met de verschillende foodtrucks op het terrein ben je ook verzekerd van een heerlijk hapje tussen het dansen door. Houd de website en socials van Sweetlake Festival in de gaten voor alle updates!

Flyer van het Sweetlake Festival 2022 op de Markt in Zoetermeer

Transport

Fiets
Wij raden je aan om zoveel mogelijk met de fiets naar het Sweetlake Festival te komen. Er zijn meerdere fietsenstallingen rondom het terrein.

Auto
Wanneer je met de auto komt, volg dan de instructies op en rondom het festivalterrein. 

OV
Het Sweetlake Festival is bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de RandstadRail komt, kun je uitstappen bij halte Stadhuis. Raadpleeg de 9292 app voor de beste route en meer informatie. Kom je aan bij station Zoetermeer? Dan kun je een OV fiets pakken.

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.