6x Terrastuinen in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Wil jij fijn buiten lunchen of dineren, maar dan niet op een druk stadsplein? In Zoetermeer zijn meerdere oases van rust te vinden, waarbij een horecagelegenheid een verborgen binnentuin heeft omgetoverd tot een sfeervol terras. Ze zijn vaak even goed zoeken, maar wij zetten ze in dit artikel op een rijtje!

Terrastuinen

De Bakkerswinkel in de Dorpsstraat is groter dan je misschien op het eerste gezicht zou verwachten. Loop eens naar binnen, door de serre naar de prachtige terrastuin aan het water! Je kunt er genieten van de lekkerste hightea's en huisgemaakte taarten.

In de historische kern van Zoetermeer genieten van de lekkerste mediterraanse gerechten? Het kan bij Bella Torino!

Achteraf in de Dorpsstraat is een heerlijke locatie met een gezellig café, sfeervol terras en rustiek restaurant. De eye-catcher is de drie meter lange houtskool grill, handgemaakt door specialisten in Spanje en uniek in Nederland. De grillmasters werken alleen met top kwaliteit vlees en kunnen grillen als geen ander. 

In dit gezellige café ben je niet alleen welkom voor een lekker drankje, maar er worden ook regelmatig leuke muziek- of bingoavonden georganiseerd.

Op het sfeervolle terras aan de achterkant van het restaurant kun je genieten van de lekkerste steaks en andere (vlees)gerechten.

Eten bij Smaak en Vermaak is een belevenis. Verrassend, passievol - soms wat ‘anders dan anders’ - maar altijd met een goede kwaliteit. Geniet in dit historische pand of de rustgevende terrastuin van seizoensproducten uit de regio.

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.