Tips voor Valentijnsdag

| Bureau Citymarketing

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag! Er valt weer veel te beleven in Zoetermeer om van 14 februari een speciale dag te maken. Lees hieronder enkele tips! Niemand op het oog voor Valentijnsdag? Geen zorgen, je kunt alle locaties natuurlijk ook met vrienden bezoeken of jezelf op date nemen!

Wat gaan jullie doen?

-

Ben je nog op zoek naar een (creatief) idee voor een date?

Nationaal Videogame Museum Twee personen die samen spelletjes spelen in het Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer.

Nationaal Videogame Museum

Een unieke locatie in Nederland en voor jullie date. Het museum heeft ontelbaar veel spelcomputers, homecomputers en arcadekasten. En alles staat natuurlijk op free-play.

Bowlen

Test de bowlingskills van jouw partner tijdens een gezellig avondje bij Bowling & Recreatiecentrum Zoetermeer of Dekker Zoetermeer! Naast bowlen kun je bij beide locaties ook uiteten. 

Wandeling in het groen Mensen zitten op een bankje in de natuur.

Wandeling in het groen

Meer over jouw omgeving en je partner leren? Hoe kan dat beter dan tijdens een fijne wandeling in het groen? Ontdek samen de zes recreatiegebieden in en rondom de stad.

Shoppen

Shoppen

Jouw (geheime) liefde laten glunderen door een romantische verrassing? Diverse winkelcentra en straten staan in de aanloop naar en op 14 februari in het teken van de liefde. Shoppen doe je deze dagen geheel in Valentijns sfeer met diverse leuke activiteiten.

Geitjes voeren Stadsboerderij het Buitenbeest met schapen in het weiland.

Geitjes voeren

Op zoek naar een creatieve date? Je kunt bij boerderij 't Geertje samen dieren leren kennen en voeren! Ontmoet onder andere de 125 melkgeiten, 30 melkkoeien en 30 varkens.

Overnachting De ingang van het Golden Tulip Hotel.

Overnachting

Op zoek naar een plek in Zoetermeer om de nacht door te brengen? Een luxe hotel of knusse bed & breakfast? In en rond Zoetermeer is er voldoende keuze!

Samen een hapje eten?

Tip: combineer je dag/avond uit met een hapje eten of een drankje. Midden in het Stadshart en bij de Dorpsstraat in Zoetermeer zijn veel restaurants en bars waar je heerlijk kan eten en drinken. 

Bekijk alle restaurants

Naar de film

Gezellig samen naar de film? Dit is de plek.

Bekijk het filmoverzicht

Cadeautips

-

Een last minute cadeau kopen voor jouw Valentijn, maar geen inspiratie? Wij hebben enkele tips voor je!