Het UITfestival Zoetermeer gaat weer beginnen!

| Bureau Citymarketing

Een bruisend cultureel programma voor iedereen

Het programma van het UITfestival Zoetermeer is net zo divers als de professionele makers en het lokaal talent die eraan meedoen. Tijdens het UITfestival is er theater, dans, zang, film, maar zijn er ook workshops en is er nog veel meer te beleven. Of je nu actief of liever passief van kunst geniet, je bent van harte welkom.

Benieuwd naar het wat, wanneer en hoe? Bekijk dan het verrassende culturele programma van het UITfestival 2021.

Het UITfestival verbindt

Samen zingen, samen dansen, samen optreden en samen maken. Alleen kan je lekker je gang gaan, maar samen is zo veel mooier. Tijdens het UITfestival geloven we in het bundelen van onze krachten om zo kunst en cultuur aan de Zoetermeerders te verbinden. De professionele makers aan de lokale talenten, de kunstenaars aan de inwoners en vice versa. Wij kijken nu al uit naar alle nieuwe samenwerkingen die ontstaan!

Maak kennis en neem je buren mee

Bij het UITfestival Zoetermeer maak je op een laagdrempelige manier kennis met kunst en cultuur in de stad. Zo zijn de meeste optredens en workshops grotendeels gratis toegankelijk en vinden deze plaats in de wijk. Het UITfestival brengt kunst en cultuur dichtbij jou. Kom gezellig langs en neem je buren gezellig mee. Iedereen is welkom bij het UITfestival! 

Culturele Partners