UITfestival Culturele Wandeling 2022

| Bureau Citymarketing

Nog geen plannen voor dit weekend? Pak je agenda dan snel erbij want het UITfestival biedt je talloze opties om er lekker even tussenuit te gaan. In dit artikel lees je meer over het festival en het programma.

UITfestival

In het weekend van 9 en 10 september vindt het UITfestival plaats in Zoetermeer: dé jaarlijkse aftrap van het culturele seizoen. Het UITfestival wordt georganiseerd door de culturele instellingen in Zoetermeer. Tijdens deze culturele wandeling vol kleine voorstellingen, optredens en presentaties vinden de meest gezellige ontmoetingen plaats en ontdek je wat er allemaal te doen is komend seizoen. Proef de culturele sfeer door de route die wij hebben uitgestippeld voor jou en kom in contact met je mede-Zoetermeerders. ​

UITfestival

De Route

De wandeling van ongeveer 3 km brengt je langs dé culturele hotspots in Zoetermeer. Kies je eigen startlocatie en bezoek op eigen tempo de verschillende instellingen en ervaar kunst en cultuur van dichtbij. 

De route brengt je langs de volgende plekken: 

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.