Vier de zomer in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Waterpret

Van het zonnetje genieten op afgebakende zwemstranden, plonzen in het water, duiken, wind- en kitesurfen, suppen, kanoën en meer. Het kan allemaal bij de Zoetermeerse Plas! En parkeren aan het Noord Aa strand is gratis. Wil je op een warme zomerdag genieten van een lekker hapje en drankje aan het water? Bezoek dan restaurants AA-zicht, De Beren of Happy Moose.

Groen, groener, groenst

Ontdek Zoetermeer en de zes recreatiegebieden zoals de Nieuwe Driemanspolder, het Westerpark en het Buytenpark deze zomer met de wandel- en fietsroutes op www.zoetermeerisdeplek.nl. Leer meer over de architectuur en kunst in Zoetermeer of fiets vanuit Zoetermeer in een keer door naar de Noordzee.

Evenementen en activiteiten

In Zoetermeer kun je deze zomer genieten van de leukste activiteiten. Van voorstellingen tijdens het zomerprogramma van het Stadstheater tot concerten bij Poppodium Boerderij. Liever vertier in de openlucht? Ook buiten wordt van alles georganiseerd zoals Culinair, Rastaplas en Live at the Lake. Een overzicht van alle activiteiten en evenementen in Zoetermeer deze zomer vind je op de UITagenda.

Ontdek de UITagenda

Kids activiteiten

Kids hoeven zich niet te vervelen deze zomer! Bezoek de Zoetermeerse speelbossen en kabouterpaden in het Bentwoud en het Balijbos. Ga lekker ravotten bij een van de speelplekken in de buitenlucht of op avontuur in het groen. Op een regenachtige of hete dag is klimmen en klauteren bij een van de indoor speelparadijzen ook een ideaal uitje.

Meer zomerse tips

-

Terrastuinen ontdekken, spelen in het water of lekker borrelen deze zomer? In onze artikelen geven wij meer tips voor jouw zomer in Zoetermeer!