Halloween in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Zoetermeer is sinds 2017 de enige echte Halloweenstad van Nederland. Het hele weekend worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd in de stad. Het bruisende centrum, het Stadshart, wordt omgetoverd tot Halloweenwinkelcentrum en het normaal zo rustgevende recreatiegebied Buytenpark wordt overgenomen door griezels. Bekijk een overzicht van de activiteiten hier!

Halloween in het Buytenpark

Tijdens Halloween nemen de geesten, trollen, vampiers en banshees bezit van het Buytenpark! Met een griezellige gids loop je in anderhalf uur langs de verschillende scènes in het duistere park en maak je zo het doodenge verhaal van Edward Mordrake mee. Alleen voor bezoekers met stalen zenuwen!

Bekijk dit evenement

Halloweenkermis

Ook dit jaar staat de najaarskermis volledig in het teken van Halloween en sluit daarmee aan op de vele Halloween- en griezelactiviteiten. Van vrijdag 23 tot en met zondag 31 oktober kun je dagelijks de najaarskermis bezoeken tussen 14:00 en 23:00.

Bekijk dit evenement

Thrillerfestival

Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Zoetermeer. Het festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot een toonaangevend evenement, dat inmiddels vanuit het gehele land aandacht en steeds meer bezoekers trekt.

Bekijk dit evenement

Wat zijn jouw plannen?

Wat ga jij doen met Halloween? Laat het ons weten via onze socialemediakanalen met #Zoetermeerisdeplek en misschien komt jouw foto voorbij op ons account!

Inspiratie voor een dagje uit

-

Zoek je tips voor de invulling van een dagje uit, feestdagen, vakanties of sport in Zoetermeer? Wij hebben tips voor je! Bekijk hier onze artikelen en doe inspiratie op voor leuke activiteiten in Zoetermeer.