4x buiten sporten in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Zin om eens lekker sportief te doen? In Zoetermeer kun je helemaal gratis heerlijk sporten in de buitenlucht! We hebben vier toffe locaties voor je op een rij gezet waar jij aan de slag kunt om gezonder en fitter te worden. Lees snel verder.

4x buiten sporten in Zoetermeer

1. Outdoor fitness Van Tuyllpark

In het Van Tuyllpark vind je fitnessapparaten voor het trainen van de buik-, been- en schouderspieren. Ga dus lekker eens een rondje rennen om vervolgens lekker wat krachttraining te doen op de apparaten. 

Ontdek meer

2. Hardlopen in de natuur

Zoetermeer is groen, dus ga eens lekker hardlopen in de natuur! Bijvoorbeeld in het Buytenpark, het Westerpark, het Noord Aa strand of het Bentwoud. Je zult er vast nog een hoop andere hardlopers tegenkomen.

Een man en vrouw zijn samen aan het hardlopen in het van Tuyllpark.

3. Doe eens een wandeling

Wandelen is gezond. Daarom hebben we de architectuur- en kunstwandelingen gemaakt. Er is altijd wat te beleven langs de wandelroute! 

Ontdek meer
Foto van een vrouw die in het bos aan het backpacken is.

4. Mountainbiken

In het Buytenpark vind je een heus mountainbikeparcours! Dus heb je een mountainbike staan? Waag je aan de steile hellingen en scherpe bochten.

Vier wielrenners fietsen een heuvel op.

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.