Avond4daagse Zoetermeer 2022

| Bureau Citymarketing

Na twee jaar gaat de 50ste live editie van de Avond4daagse eindelijk van start! De routes van de Avond4daagse gaan door verscheidene wijken en parken van het groene Zoetermeer. Je kunt kiezen tussen wandelingen van 5 of 10 kilometer. Loop jij mee van 30 mei tot en met 2 juni 2022?

Routes & afstanden

De 10 km-routes zijn vanaf de start of heel kort daarna gescheiden van de route voor de 5 km-lopers. Op de laatste dag is de route van 5 km iets langer, omdat de muzikanten die zorgen voor een vrolijke en feestelijke intocht in het Stadshart vanaf ongeveer 19:00 uur aanwezig zijn. De route van 10 km is op dag 4 iets korter, zodat ook de lopers op die afstand de feestelijke intocht ten volle kunnen meebeleven. De routes worden niet met pijlen gemarkeerd. De starttijd is voor individuele wandelaars om 18:00 uur precies. De scholen starten in twee shifts: één om 18:00 uur en één om 18:15 uur. De startplaats van de routes is elke dag de Markt in het Stadshart. Routebeschrijvingen zijn vanaf 18:00 uur beschikbaar.

 

Foto van wandelaars tijdens de Avond4daagse in Zoetermeer.

Slotfeest

De 15 jarige zanger Marc Floor zal op de vierde avond optreden op het slotfeest! In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids. Tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen en koos hij voor team Snelle. Marc Floor heeft de finale gehaald! Op de vierde avond van de 50ste editie van het Zoetermeerse wandelfeest zal Marc optreden tussen acht en half negen. 

Foto van zanger Marc Floor.

Meer tips

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.