Bevrijdingsdag Zoetermeer 2022

| Bureau Citymarketing

Dit jaar verandert Zoetermeer op 5 mei weer in een heuse festivalstad tijdens het Bevrijdingsfestival. Op verschillende podia door de stad vieren we de vrijheid. Bekijk hier het programma!

Bands op de markt

Natuurlijk mag op het Bevrijdingsfestival Zoetermeer muziek op de Markt niet ontbreken. Daarom zal vanaf 18.00 uur het feest losbarsten met Harlem Oil. Deze enthousiaste lokale pop-/rockband heeft een variërend repertoire. Van bekende covers en rustige popnummers, tot dansbare muziek en stevige rockclassics. Ook reggaeband Blended Culture speelt op de Markt vanuit een samenwerking met het Rastaplas Festival. Blended Culture specialiseert zich in reggae, dancehall, roots en lovers rock. Afsluiter op de Markt is PlusSupportAct. Deze band stond al vele edities van het festival op het middenpodium. Iedere keer weer zorgen zij voor de beste sfeer.   

Van Nicolaasplein naar Die Verrückte Stunde-plein

Fan van foute hits, guilty pleasures en feestknallers? Kom dan op 5 mei tussen 18.00 en 23.00 uur naar het Nicolaasplein. Speciaal voor het Bevrijdingfestival toveren we dit plein eenmalig om tot Die Verrückte Stunde-plein. De dj’s van Radio 538 maken er een feest van en zullen het hele plein laten springen! 

Gezellig kinderprogramma in het Stadstheater

Ook de allerkleinsten komen aan bod! Overdag is er voor hen een gezellig dansfeest in het Stadstheater. Ook dit is gratis toegankelijk. Kaarten reserveren is niet nodig.   

De voorkant van het theater met het restaurant.

Concert in Poppodium Boerderij

In Poppodium Boerderij is een exclusief concert bij te wonen van Froukje en Hiwot! Froukje is één van de meest gestreamde Nederlandse artiesten tijdens de pandemie én winnares van de 3FM Talent Award. Haar tweede single 'Ik wil Dansen' is uitgeroepen tot Song van het Jaar 2021! Met haar soulvol sound en haar liefde voor gospel en pop wil de talentvolle zangeres Hiwot een boodschap overbrengen. Een geluid van hoop, blijdschap en liefde.

Let op: het concert is inmiddels uitverkocht!