Culinair Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli vindt de 21e editie van festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer plaats op de Markt van Zoetermeer. Verschillende Zoetermeerse restaurants bieden tijdens dit driedaagse festival van Netwerk Zoetermeer een keuze aan heerlijke gerechten. Proef en beleef het beste dat Zoetermeer op culinair vlak in huis heeft terwijl je geniet van de leukste live-muziek! Bij de meeste restaurants is het ook mogelijk om gerechten te bestellen en mee te nemen om ergens anders op het plein te eten.

Handig om te weten

Openingstijden
Vrijdag 1 juli van 16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 2 juli van 13.00 tot 24.00 uur
Zondag 3 juli van 13.00 tot 23.00 uur

Betaalmunten
Op het festivalterrein kun je gemakkelijk en snel betalen met munten. Je koopt deze munten (€ 1,50 per stuk) bij de kassa’s op het terrein. 

Kids Culinair
Aan de kinderen wordt dit jaar ook weer gedacht, in de Kids Culinair tent valt van alles te beleven en te proeven. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse workshops en proeverijtjes onder begeleiding van het Nationaal Videogame Museum samen met Junis Kinderopvang. 

Podiumprogramma

Stel je even voor: de zon schijnt, voor je staat een goed glas wijn en verschillende culinaire verrassingen. Het gezelschap is goed, de sfeer is nog beter en op de achtergrond klinkt livemuziek, passend bij dat moment van de dag. ​

Naast al het lekkere eten drinken kun je ook genieten van een gezellige muzikale programmering!​

Bekijk het programma

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.