Halloween in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Zoetermeer is sinds 2017 de enige echte Halloweenstad van Nederland. Het hele weekend worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd in de stad. Het bruisende centrum, het Stadshart, wordt omgetoverd tot Halloweenwinkelcentrum en het normaal zo rustgevende recreatiegebied Buytenpark wordt overgenomen door griezels. Bekijk een overzicht van de activiteiten hier!

Halloween walk

De Halloweenwalk is gratis toegankelijk en biedt maar liefst 7 Scarezones, spectaculaire optredens, betoverende dansshows, indrukwekkende winkeldecoraties en een gezellige Halloweenmarkt. Het hoofdevenement begint om 19.00 uur en gaat door tot 21.00 uur. Kom en geniet van een avond boordevol griezelig plezier. Dit mag je niet missen! 

Meer informatie

Halloween in het Buytenpark

Tijdens Halloween nemen de geesten, trollen, vampiers en banshees bezit van het Buytenpark! Met een griezellige gids loop je in anderhalf uur langs de verschillende scènes in het duistere park en maak je zo het doodenge verhaal van Edward Mordrake mee. Alleen voor bezoekers met stalen zenuwen!

Meer informatie

Halloween Het Buitenbeest

Op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 oktober opent Speelboerderij het Buitenbeest haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar 'Halloween'! Tussen 19:00 uur en 21:30 uur is de Speelboerderij omgetoverd tot het domein van heksen, spoken vleermuizen en andere griezelige figuren! 

Meer informatie

Halloweenkermis

Ook dit jaar staat de najaarskermis volledig in het teken van Halloween en sluit daarmee aan op de vele Halloween- en griezelactiviteiten. Van zondag 15 tot en met woensdag 25 oktober kun je dagelijks de najaarskermis bezoeken tussen 14:00 en 23:00.

Meer informatie

Thrillerfestival

Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Zoetermeer. Het festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot een toonaangevend evenement, dat inmiddels vanuit het gehele land aandacht en steeds meer bezoekers trekt.

Meer informatie

Wat zijn jouw plannen?

Wat ga jij doen met Halloween? Laat het ons weten via onze socialemedia kanalen met #Zoetermeerisdeplek en misschien komt jouw foto voorbij op ons account!