Top 10 Instagram hotspots in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Of je nu in een restaurant zit, een wandeling maakt of een avondje in het theater gaat genieten, Zoetermeer heeft genoeg leuke plekjes die op social media gedeeld kunnen worden. Wij hebben hieronder 10 Instagram hotspots in Zoetermeer op een rijtje gezet! 

Project Streetart

Voor Project Streetart werd dit oude, leegstaande kantoorgebouw omgetoverd tot kleurrijk bouwwerk. Het fleurt de entree van Zoetermeer op en geeft de perfecte achtergrond voor een kleurrijke post!

Foto: @jolijnvdl op Instagram

Een groot gebouw met graffiti er op. Street art kunstwerk op oud kantoorgebouw met veel gekleurde muurschilderingen. Op deze kant van het kantoorgebouwen zijn de kleuren paars, rood, wit, blauw en zwart gebruikt.

Aan het water

Zwemmen, suppen of gewoon lekker borrelen aan het water? Dit is de plek! Aan het grote zoetwatermeer in Zoetermeer, bij het Noord Aa, kun je heerlijk genieten én mooie plaatjes maken.

Foto: @funsportvanvliet op Instagram

Foto van suppers in Zoetermeer, suppen op het water. Zoetermeer is de plek. Mensen op het strand in de natuur.

Stadstheater

Wil je iedereen laten weten dat je hebt genoten van een leuke voorstelling? Het Stadstheater Zoetermeer is recent compleet gerenoveerd en biedt dé achtergrond voor jouw post. Naast de algemene aesthetic van het vernieuwde theater en bijbehorend restaurant STAGE Kitchen & Café, vind je hier ook een mooie fotowand in de lobby.

Een man zit voor een aantal posters in het gebouw van het theater. De binnenkant van het theater.

Regenboogtrap

In het bruisende stadscentrum van Zoetermeer, het Stadshart, vind je deze kleurrijke regenboogtrap. Het ligt dichtbij de spazio van het centrum, dus je kunt direct voor of na het shoppen een foto maken op de trap.

Foto: @fifafoto.nl op Instagram

Mandelabrug

Love it or hate it, de Mandelabrug maakt jouw Instagramfoto uniek! De grote, kleurrijke constructie heeft de nodige aesthetic om jouw foto eruit te laten springen. Voor mens én dier!

Foto: @hestergoeman_pet_photography op Instagram

Een foto aan de binnenkant van de Mandelabrug. Aan de rechterkant van de foto kan je wandelen en aan de linkerkant van de foto staat het fietspad.

Douwe Egberts Café fotomuur

Een leuk kiekje maken terwijl je aan het genieten bent van een lekkere kop koffie? Breng een bezoekje aan Douwe Egberts Café in het Stadshart Zoetermeer. De fotomuur in het café dient als originele achtergrond voor jouw foto.

De fotowand in het Douwe Egberts Café in Zoetermeer - Zoetermeer is de plek instagram hotspots.

Bij Foodie

Kleur, koffie en groen. Wat wil je nog meer in jouw lunchfoto? Je vindt het in restaurant Bij Foodie dichtbij de Mandelabrug. Aan de buitenkant van het restaurant vind je ook een grote muurschilderij van Nelson Mandela.

In een restaurant met veel stoelen en tafels. Graffitimuur van Nelson Mandela bij restaurant Bij Foodie in Zoetermeer. In een restaurant met twee stoelen en veel kleuren.

Molen De Hoop

Voor een echt Hollands beeld kun je op de foto met Molen de Hoop in de historische kern van Zoetermeer. De enige korenmolen in Nederland is uniek vanwege de witte buitenkant.

Foto van molen De Hoop

Dorpsstraat Zoetermeer

Zoetermeer is een jonge stad met een historisch centrum. In de Dorpsstraat Zoetermeer kun je mooie foto's maken met bijzondere, historische panden. Daarnaast vind je deze graffitimuur, aan het gebouw waar voorheen galerij Franx (nieuwe naam van TERRA) zat. 

Dorpsstraat in Zoetermeer. Historisch centrum van Zoetermeer. Zoetermeer is de plek.

In de natuur

Wist je dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer? Met zes recreatiegebieden en meerdere parken door de stad, zijn er genoeg mogelijkheden voor een mooie natuurfoto. Ook voor vogelspotters zijn er leuke plekjes in en rondom de gebieden.

Foto op de brug: @justmytravel.nl op Instagram

Meer hotspots

Zoetermeer heeft nog veel meer hotspots voor jouw social berichten. Staat jouw favoriete Instagram hotspot hier niet bij? Laat het ons weten! Via ditisdeplek@zoetermeer.nl of onze social kanalen.

Activiteiten hotspots

-

Wil je een sportieve foto voor jouw Instagram feed? Ontdek enkele hotspots in Zoetermeer met de leukste activiteiten! Van trampolinespringen tot bowlen en van snowboarden tot karten. Het kan hier allemaal.