Kom griezelen tijdens Halloween in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Zoetermeer is dé Halloweenstad van Nederland. En dat is ook dit jaar weer goed te merken. Dit hele weekend zijn er allerlei griezelige activiteiten te beleven. Wat er allemaal te doen is, lees je hier!

Thrillerfestival 2022

De Thrillerweek wordt geopend met het Boekenfestival op zondag 30 oktober in het Stadstheater van Zoetermeer. Met een Boekenmarkt en de uitreiking van de MAX Gouden, de MAX Zilveren en de MAX Bronzen Vleermuis 2022. De winnaars van deze prestigieuze prijzen ontvangen hun prijs uit handen van Omroep MAX directeur Jan Slagter.

Ontdek Thrillerfestival

Halloween Walk

Als je denkt aan Halloween, denk je vast aan monsters, mummies en allerlei andere enge figuren. Als je niets van deze monsters moet hebben, kan je vrijdagavond 28 oktober maar beter niet in Het Stadshart komen. Want dan nemen honderden enge monsters Het Stadshart over…
Tijdens de Halloween Walk loop je bijvoorbeeld langs Miki Dark. Hij slikt alles door zijn keel en zorgt voor een lugubere show.

Ontdek de Halloween walk

Halloween in het Buytenpark

Ook in het Buytenpark is er iets engs aan de hand. Achter elke boom loeren gloeiende ogen en achter elke struik schuilt gevaar. Met een griezelige gids wandel je anderhalf uur door het donkere park. Zo leer je alles over het verhaal van de doodenge Vixen.

Ontdek Halloween in het Buytenpark

Halloweenmarkt

Hou je niet zo van al die enge dingen? Dan is de Halloween Markt misschien iets voor jou. Op de markt is allerlei lekkers te koop, zoals hotdogs en Halloweenkoekjes. Ook kun je bij een van de vele kraampjes terecht voor speelgoed, accessoires, kleding en nog veel meer. Er is ook een grote Halloweenkraam aanwezig. Dus als je nog iets nodig hebt je om je griezelige outfit mee af te maken, is dit de plek waar je moet zijn!

Ontdek de Halloweenmarkt

Halloweenkermis

In 2022 staat de najaarskermis weer volledig in het teken van Halloween. Van 22 tot en met 30 oktober kan iedereen genieten van allerlei leuke en spannende attracties.

Ontdek de Halloweenkermis

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.