Op pad in de meivakantie

| Bureau Citymarketing

De meivakantie is in volle gang. Het zonnetje schijnt en er is van alles te beleven voor alle leeftijden. Van evenementen bezoeken tot lekker buiten spelen en sporten.

Sportief uitje

Sportliefhebbers kunnen hun lol op in Zoetermeer. Zowel in de binnen- als in de buitenlucht! Geniet van een ontspannende wandeling in het groen of een fietstocht over de vele fietspaden door de stad. Liever iets meer actie? Leef je uit op de mountainbike in het Buytenpark! Wie zich lekker in het zweet werkt tijdens een goede work-out, is in Zoetermeer aan het juiste adres. Op vele plekken in de stad vind je gratis buitensportlocaties waar je samen of alleen uitdagende parcourtjes doorloopt.

Meer sporten

Kids activiteiten

Ook kids hoeven zich deze vakantie niet te vervelen. Ga op ontdekking in het Balijebos en loop het onlangs geopende Kabouterpad. Voer de geitjes bij de stadsboerderijen, ga lekker klauteren in buitenspeeltuin Westerpret en doe mee met de kinderactiviteiten van Speelmeer. Even afkoelen? Dat kan bij een van de vele waterspeelplekken. Binnen is ook genoeg te beleven zoals bij Fun Zone, Nationaal Videogame Museum, Bounce Valley, SilverDome, SnowWorld, Gamecity, Jump One en Adventure Valley.

Meer voor kids
Foto van de speeltuin bij stadsboerderij het Buitenbeest in Zoetermeer.

Evenementen

Tijdens de meivakantie worden er ook allerlei leuke evenementen georganiseerd, zoals het Bevrijdingsfestival en de Voorjaarskersmis. Bekijk UITagenda Zoetermeer voor alle leuke evenementen en activiteiten tijdens de mei vakantie. 

UITagenda Zoetermeer

De leukste uitjes tijdens de meivakantie