Op stap met kids in de voorjaarsvakantie

| Bureau Citymarketing

Speelboerderij het Buitenbeest

Bij Speelboerderij het Buitenbeest zijn er de hele week leuke activiteiten te beleven! Het thema van deze vakantie is ‘glow in the dark’! Van t-shirts verven tot glow in the dark cupcakes versieren. Er is iedere dag een ‘spel van de dag’! En ben je moe geworden van het spelen en knutselen? Rust even lekker uit bij de ‘film van de dag’ of knuffel met de dieren. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Sport en spel voor iedereen
Team Zoetermeer Sport heeft een bordenvol sport- en spelprogramma opgezet tijdens de vakantie. Ben jij klaar voor de leukste sport- en spelactiviteiten?

Maandag 19 februari

Ouder-peutergym Turnen
Kom lekker in beweging. Doe samen met je kleintje (3 t/m 5 jaar oud) mee aan een les peutergym. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. 

Meiden Event
Meiden tussen de 6 en 14 jaar opgelet. Heb je zin in een ochtend vol met turnen, dansen, schaken en knutselen? Kom dan naar Gymworld. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Woensdag 21 februari

Speelmeer MEGA Sport- en Spelinstuif - Glow in the dark
Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan wil je deze middag niet missen. Een stormbaan, diverse sportactiviteiten, knutselen, een disco en nog veel meer! Trek een wit shirt aan of neem een neon outfit mee voor een toffe Glow in the dark beleving. Deelname kost € 2,00. Met een ZoetermeerPas kun je gratis meedoen.

Donderdag 22 februari

Ontdek je talent
Wil je verschillende creatieve activiteiten uitproberen en ben je tussen de 8 en 13 jaar? Dan is deze activiteit top. Deelname kost € 2,00. Met een ZoetermeerPas kun je gratis meedoen.

Sport en Spel
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin om lekker te bewegen in de sportzaal? Zonder aanmelding kun je genieten van leuke sportieve activiteiten zoals voetbal, basketbal en klimmen en klauteren. Deelname is gratis.

Vrijdag 23 februari

FunZone Indoor speeltuin
Ben je tussen de 4 en 10 jaar oud? Kom dan naar FunZone en beleef de leukste avonturen! Leef je uit in het grote indoor speelparadijs met leuke attracties en spellen. Gegarandeerd een ochtend vol speelplezier! Deelname kost € 2,00 en gratis op vertoon van je ZoetermeerPas. Aanmelden is verplicht.

Bounce Valley
Ben jij tussen de 8 en 14 jaar en barst je van de energie? Kom dan naar Bounce Valley! Hier kun je eindeloos springen in een gigantisch groot luchtkussenpark. Deelname kost € 2,00 en gratis op vertoon van je ZoetermeerPas. Aanmelden is verplicht.

Glow in the dark Game Night
Speelboerderij het Buitenbeest organiseert een Game Night! Je kunt lasergamen, dansen in de silent disco, ‘glow in the dark’ schminken en nog veel meer leuke dingen doen! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Schrijf je dan snel in. Deelname kost € 3,00 en gratis op vertoon van je ZoetermeerPas. Aanmelden is verplicht.

Meer UITjes en aanmelden

Meer inspiratie? Er is nog veel meer te doen tijdens de voorjaarsvakantie. Het hele overzicht vind je op www.uitagendazoetermeer.nl of via www.zoetermeer.nl/vakantiefolder. Hier vind je ook de starttijden en hoe je je kunt aanmelden.