Programma Dutch Innovation Factory (DIF) - 16 september

Dit is de plek waar innovatie en onderwijs elkaar vinden en waar kennis en vernieuwing de weg naar de praktijk vinden. Dat kun je op een actieve manier gaan ontdekken. Speel games, doe mee met een LEGO-workshop, check de VR-experience en stap in de fietssimulator. Alle activiteiten zijn gratis.

Openingstijden: 11.00 tot 17.00 uur
Adres: Bleiswijkseweg 37E, 2712 PB  Zoetermeer

Nationaal Videogame Museum

Het Nationaal Videogame Museum breidt tijdelijk uit in de Dutch Innovation Factory! In het pop-up museum staat een selectie arcade games voor je klaar. Van Pac-Man en Candy Cab tot Pop’n Music! Kom spelen op een van de gamekasten en bekijk de museumhuiskamers: retro en de toekomst.

VR-experience

Doe mee met de VR-experience van Tellick: zet een VR-bril op en maak een virtuele wandeling in de omgeving van het Dutch Innovation Park!

 

 

 

 

The Mystery of the Scarab

Wist je dat je je bij De Haagse Hogeschool in Zoetermeer kunt specialiseren in Game Development? Talitha en haar medestudenten ontwikkelden tijdens hun studie de game Benjamin & Carol: The Mystery of the Scarab.

In deze puzzel voor twee spelers kruip je in de huid van de schattenjagers Benjamin en Carol die vast komen te zitten in een Egyptische piramide. Kun je de obstakels en demonen overwinnen en ontrafel jij het mysterie achter de mythische scarabee?

 

 

 

Bricks Aholic

We gaan bouwen met LEGO! Eerst de kneepjes leren? Speciaal voor jongeren van 6 tot en met 15 jaar zijn er workshops! Wees zeker van een plekje en meld je aan. 

Tijden: 11.15 - 12.30 / 12.30 - 13.45 / 14.30 - 15.45

 

 

Aanmelden

3D-bike

Durf jij het aan om te kijken wat er gebeurt als jij gaat appen of bellen tijdens het fietsen? Op een veilige manier kan jij in de fietssimulator ervaren wat de risico’s zijn.

 

 

 

 

BijFoodie

Geniet van verse limonades en de lekkerste snacks van BijFoodie. Van mini hotdogs en -burgers tot loaded nacho’s, Italiaanse Canolli’s en Chocolade Rocky Road.