Programma CKC & Partners - 16 september

CKC & Partners is één van de kernlocaties van het Stadsfestival Zoetermeer. Dit is de plek waar samenleven met en zorgen voor elkaar centraal staat. Zoetermeer is ieders thuis, ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt of wat je kunt. Laat je verleiden door vrijwilligerswerk, compassie, lief en leed, dans, ambacht en cultuur. Laat je verleiden door vrijwilligerswerk, compassie, lief en leed, dans, ambacht en cultuur. Alle activiteiten zijn gratis.

Vrijwilligersmarkt

Ben jij nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Heb je behoefte aan (meer) sociale contacten? Vind je het leuk om samen activiteiten te doen en je tegelijkertijd in te zetten voor een ander? Kom dan naar de vrijwilligersmarkt. Aanwezig op de Vrijwilligersmarkt zijn: Stichting dierentehuis Zoetermeer, Vluchtelingenwerk Zoetermeer,  Present Zoetermeer, Stichting jong perspectief, Stichting JongSenioren ZM, Stichting buddy netwerk, UVV Zoetermeer, Zoetermeer voor Elkaar,  Gilde Zoetermeer,  Gemeenteraad, Middin, Formulierenbrigade Zoetermeer, JobHulpMaatje, Stichting Piëzo, Scouting Zoetermeer, MEE ZHN- Vrijwilliger Thuis, Palet Welzijn  

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners, Lounge, begane grond

Pop-up Kinderambachten-werkplaats

Maak kunst via upcycling en neem je eigen product mee naar huis! Bij de Piëzo Ambachtwerkplaats maak je kennis met verschillende technische en ambachtelijke vaardigheden en leer je alles over duurzaamheid.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners, buiten.

Expositie Wijck Zoetermeer

Bewonder deze kleine expositie van foto’s en gedichten door Zoetermeerse inwoners.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners, Lounge, begane grond

 

 

Kerstkaarten-verkoop en goede doelen actie

Magisch Zoetermeer organiseert activiteiten om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Draag jouw steentje bij door kerstkaarten te kopen of de Goede Doelen Actie te steunen.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners, Lounge, begane grond

Zoetermeer stad van Compassie 2040

Breng een bezoek aan het Huis van Compassie, een transparant gebedshuis van InterLevensbeschouwelijk Overleg (ILOZ). ILOZ viert op het Stadsfestival een jubileum: vijf jaar geleden ondertekenden ILOZ en gemeente Zoetermeer het Handvest van Compassie. Tijdens het Stadsfestival zie je wat in die periode is bereikt. ILOZ heeft een boodschap voor de toekomst voor onze stad. Zij zijn er van overtuigd dat al hun stadsgenoten ook een visie hebben op Zoetermeer 2040; kom je die met hen delen? Compassie is een werkwoord – kom je langs?

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners, buiten

Compassieloop 2040

Beleef compassie, maak kennis met Zoetermeerders van de Toekomst! Het Stadsfestival valt samen met de start van de nationale Vredesweek. Traditioneel met een Walk of Peace. In Zoetermeer met de Compassieloop voor de Toekomst, tussen het Asielzoekerscentrum (AZC) en CKC & Partners. Na afloop kun je met de Festivalbus terug. Wandel je mee?

Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
Route: van AZC Zoetermeer naar CKC & Partners

Muziek door Orkest Collectief

Geniet van de muzikale klanken van Orkest Collectief.

Tijd: 11.00 tot 14.00 uur
Locatie: CKC & Partners, buiten.

Open les theaterschool Cadenza

Neem deel aan de Open Les van Theaterschool Cadenza en laat de creatieveling in je los.

Tijd: 11:00 tot 12:00 uur.
Locatie: CKC & Partners, danszaal 3, begane grond.
 

Film Encore - Filmhuis Cameo

Bekijk de film Encore aangeboden door Filmhuis Cameo. De 26-jarige balletdanseres Elise loopt tijdens een voorstelling een blessure op en krijgt te horen dat ze waarschijnlijk nooit meer zal kunnen dansen. Met behulp van vrienden vindt ze ander werk. Dat brengt haar in Bretagne waar ze een gezelschap voor moderne  dans ontmoet. Zal ze toch weer kunnen dansen?

Tijd: 11:00 tot 12:30/ 15.00 - 16.30 uur
Locatie: CKC & Partners, auditorium, 1e verdieping.

Interactief Theater

Ervaar de kracht van kunst en cultuur met de korte interactieve theatervoorstellingen van Scylla Theaterproducties.

Tijden: 11.30 tot 12.00 uur, 13.00 tot 13.30 uur, 14.45 tot 15.15 uur
Locatie: CKC & Partners, atrium, 2e verdieping.

Workshop samengestelde gedichten of kunstwerk maken

Ervaar de kracht van kunst en cultuur door samengestelde gedichten en kunstwerken te maken onder begeleiding van Wijck Zoetermeer.

Tijd: 12.15 - 12.45 / 14.00 - 14.30 / 15.45 - 16.15
Locatie: CKC & Partners – de Werkplaats, begane grond

 

De liefste straat verkiezing

Aangesloten straten strijden om de titel ‘Liefste straat van Zoetermeer 2022’. Bezoek de verkiezing, ontdek welke straten meedoen en stem op jouw favoriete straat!

Tijd: 14:00 tot 15:00uur.
Locatie: CKC & Partners, Theaterzaal, begane grond.

Global Goal spellen Wereld Winkel Zoetermeer

Ga op de foto in de photobooth, doe mee met de badeendjesrace, schiet de voetbal in het goal of speel een potje sjoelen met de reuzesjoelbak en ontdek welke global development goals er zijn en hoe jij er aan bij kan dragen. De Global Goal spellen is een initiatief van Wereld Winkel Zoetermeer.

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: CKC& Partners, buiten

ZOETER Queer Drag Queen Karaoke

Ervaar een onvergetelijk uur vol glitter en glamour met de spectaculaire Drag Queen karaoke! Zing je favoriete nummers terwijl je wordt entertaint door drag queens en een publiek dat klaarstaat om je toe te juichen. Een activiteit vol zelfexpressie en positiviteit. Wees zeker van een plekje en meld je aan.

Tijd: 15.30 - 16.30 uur
Locatie: CKC & Partners, Theaterzaal

Aanmelden

inZet - Geldpunt

Stel bij inZet je vragen over geldzorgen en neem deel aan de wedstrijd ‘raad het bedrag van de volle boodschappentas'. Om 15.00 uur maakt inZet de winnaar bekend.

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners 

Meerpunt inlooppunt

Iedere ouder heeft wel eens vragen over opvoeden, opgroeien en het ouderschap. Op het Stadsfestival kun je bij het Meerpunt Inlooppunt anoniem terecht voor gratis informatie en advies. 

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners

Hamburgers

Geniet van de lekkere burgers van Foodtruck Noël.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: CKC & Partners, buiten